Două aeronave au ars în hangare diferite şi în zile consecutive

0 224
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Două aeronave au ars în timp ce erau parcate în hangare diferite şi în zile consecutive, una în Praga şi una în Antigua, zona Caraibe. Un incident s-a petrecut sâmbătă şi unul duminică. Pagubele sunt însemnate!

La Praga, în hangarul F de pe aeroportul Praga Ruzyne, a ars un ATR 42-500 ce aparţinea companiei aeriene Czech Airlines şi era înmatriculat OK-KFM. În urma incendiului a rămas doar un morman de fiare carbonizate. Încă se mai fac cercetări cu privire la cauza incendiului. După primele analize, se pare că a luat foc combustibilul şi apoi a urmat o explozie. Au fost înregistraţi 3 răniţi, unul având nevoie de investigaţii medicale ceva mai amănunţite. În urma incendiului a fost deteriort şi un al doilea avion – OK-JFK, tot un ATR 42-500. Daunele au fost estimate la 300 milioane de EUR.

Un al doilea avion a ars, duminică seară, pe aeroportul din St. John’S, Antigua. Operatorul aerian LIAT a declarat că a suferit pierderi importante – un hangar, două birouri şi actele, dar şi o aeronavă Dash 8-300. Încă n-au fost stabilite cauzele care au dus la producerea incendiului. Operatorul LIAT îşi desfăşoară activitatea fără probleme spre cele 21 de destinaţii, pe care le operează, din Caraibe.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.