Doar 3 zile, 3 destinații Air France la prețuri promoționale – Beijing, Johannesburg şi Madagascar – Antananarivo

0 151

Air France lansează astăzi o promoție specială valabilă 3 zile, pentru 3 destinații intercontinentale.
Pe 20, 21 și 22 februarie, puteţi să achiziționaţi bilete la prețuri promoționale spre Beijing – de la 499 EUR, Johannesburg – de la 589 EUR, dar și o destinație exotică din Oceanul Indian, Madagascar – Antananarivo – de la 979 EUR. Tarifele sunt dus-întors cu toate taxele incluse.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Oferta este valabilă doar trei zile, din 20 și până în 22 februarie, iar perioada de călătorie este până pe 19 iunie 2014.

Bucureşti – Beijing cu Air France la 490 EUR – preţ confirmat. Noi am făcut o simplă simulare, dar tariful se găseşte pe mai multe intervale de timp, până pe 19 iunie 2014.
Bucuresti_Beijing_air_france

Bucureşti – Johannesburg cu Air France la 580 EUR – preţ confirmat. Noi am făcut o simplă simulare, dar tariful se găseşte pe mai multe intervale de timp, până pe 19 iunie 2014.
bucuresti_Johannesburg_air_france

Bucureşti – Antananarivo cu Air France la 949 EUR – preţ confirmat. Noi am făcut o simplă simulare, dar tariful se găseşte pe mai multe intervale de timp, până pe 19 iunie 2014.
bucuresti_Antananarivo

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »