Debut peste așteptări pentru FlyBondi / 5000 de bilete vândute în 4 ore

Mult așteptata companie low-cost din Argentina, FlyBondi, a început să vândă bilete de avion pentru primele curse. Debutul a fost pește așteptări, reușind să vândă peste 5000 de bilete de avion în 4 ore.

0 666

Iată că FlyBondi, mult așteptata companie low-cost argentiniană, a pășit cu dreptul în lumea aviației. După atâta vâlvă, trebuia să-și înceapă activitatea. În prima zi de comercializare a biletelor de avion, rezultatele sunt peste așteptări.

5000 de bilete vândute în 4 ore

În primele 4 ore de la deschiderea rezervărilor, FlyBondi a reușit să vândă peste 5000 de bilete de avion pe primele rute, care vor fi operate de la baza secundă din Cordoba. Tarifele au pornit de la 48 de dolari, o ofertă seducătoare. Iar noile informații ne prezintă că FlyBondi a reușit să vândă peste 10 000 de bilete în 24 de ore.

echipa-flybondi

Zborurile vor demara pe 26 ianuarie, iar primele rute anunțate sunt: Cordoba – Puerto Iguazú; Cordoba – Bariloche și Cordoba – Mendoza. Din 9 februarie, FlyBondi speră să deschidă baza principală de la Aeroportul El Palomar, care se află în apropiera capitalei Buenos Aires.

Debut peste așteptări pentru FlyBondi

FlyBondi este primul transportator low-cost din Argentina. A primit aprobarea pentru a opera până la 78 de rute: 41 de rute pe destinații interne și 37 de rute pe destinații internaționale.

Pentru 2018, planul este să opereze 33 de rute cu 8 aeronave. Primul Boeing 737-800 a fost livrat la finalul anului trecut, al doilea 737-800 va fi recepționat până la finalul acestei luni, iar al 3-lea va sosi în februarie.

Zborurile internaționale vor debuta în vara acestui an, dar încă sunt învăluite în mister. Cert este că FlyBondi deschide noi oportunități de călătorie în America Latină la prețuri avantajoase.

Leave A Reply

Your email address will not be published.