De la 1 iulie, se reiau zborurile charter de la Cluj spre destinații din Tunisia, Grecia, Egipt și Turcia.

6 3.788

De astăzi, 1 iulie 2020, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se reiau zborurile charter turistice spre 9 destinații de vacanță din 5 țări: Grecia, Egipt, Tunisia, Turcia și România.

Primul zbor turistic al sezonului de vară 2020 a fost operat în dimineaţa acestei zile de către operatorul elen Aegean Airlines spre destinaţia Creta-Heraklion din Grecia.

Se reiau zborurile charter de la Cluj

Turiștii, care vor să își petreacă vacanța în Grecia, au posibilitatea de a alege dintre următoarele destinații: Corfu, Creta-Heraklion, Creta-Chania, Skiathos şi Zakynthos.

De asemenea, pe măsură ce restricțiile de călătorie vor fi ridicate de pe aeroportul clujean, vor fi operate zboruri către destinații turistice din Nordul Africii, precum Hurghada – Egipt și Enfidha – Tunisia. Iar pentru turiștii care doresc să își petreacă vacanța în Turcia, vor fi operate zboruri directe către Antalya.

Pentru cei care aleg anul acesta să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, compania aeriană Tarom va opera zboruri Cluj-Constanța, începând cu data de 16 iulie. Odată cu reintroducerea zborurilor către Constanța, clujenii vor putea ajunge pe litoral mult mai repede, durata zborului fiind de aproximativ o oră.

Zborurile turistice sunt operate de către 8 companii aeriene: Tarom, Air Bucharest, Animawings, Corendon, Freebird, Aegean, Ellinair şi Fly Egypt.

Se reiau zborurile charter de la Cluj

Pentru mai multe detalii privind zborurile, vă recomandăm să țineți legătura cu tour operatorii de la care ați achiziționat pachetele turistice.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii trebuie să respecte toate măsurile de siguranță aplicate de la sosire în aeroport, cum ar fi distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

6 Comentarii
 1. makron says

  Articolul este neclar. In primul alineat se specifica faptul ca de pe 1 iulie se reiau zborurile, iar mai jos zice „pe măsură ce restricțiile de călătorie vor fi ridicate de pe aeroportul clujean, vor fi operate zboruri către…”.
  Pana la urma, se opereaza zboruri catre Turcia, Tunisia sau Egipt?

  1. Sorin Rusi says

   Articolul este foarte clar. Cititi-l cu atentie si veti intelege toate detaliile. 1 iulie este doar o data de inceput, dar asta nu inseaman ca fix de la data aia se reiau TOATE zborurile charter.

   1. makron says

    „De astăzi, 1 iulie 2020, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se reiau zborurile charter turistice spre 9 destinații de vacanță din 5 țări: Grecia, Egipt, Tunisia, Turcia și România.” Eu inteleg ca pot zbura in oricare din tarile enumerate. Sau poate nu… Mda, mai clar de atat nu se poate. Ca in Caragiale: „exista, dar lipseste cu desavarsire”.

    1. Sorin Rusi says

     cand ai o promotie cu tarife de la x pret, nu inseamna ca toate produsele aflate la promotie au x pret. Asa si aici…De la 1 iulie au inceput zborurile charter, dar primele destinatii au fost spre Grecia. Si urmeaza latele infunctie de deciziile guvernamentale.

 2. Sorin Vezure says

  Buna dimineata domnule Sorin Rusi,

  Imi puteti spune, va rog, de cand se reiau zborurile catre Egipt ?

  Cu stima,

  Sorin Vezure

  1. Sorin Rusi says

   Momentan nu se reiau pentru ca au fost iar suspendate dupa 17 iulie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.