blank

Cursa pentru mile Flying Blue cu TAROM (concurs)

3 725

De câteva săptămâni, am început să analizez programele de fidelizare practicate de companiile aeriene şi alianţe. Flying Blue este un program la care putem adera cu toţii şi este destul de avantajos pentru românii care călătoresc mult cu transportatorii din SkyTeam, în special TAROM, KLM şi Air France.

Fondat de AIR FRANCE şi KLM, Flying Blue este, de asemenea, programul de fidelizare al partenerilor Air Europa, Kenya Airways, Aircalin şi TAROM.

TAROM

TAROM a lansat un concurs interesant în care se pot câştiga 100 000 de mile Flying Blue: 10 premii lunare a câte 3000 de mile Flying Blue fiecare şi premiul cel mare care constă în 10.000 de mile. Concursul se va desfăşura în perioada 19 decembrie 2012 – 18 martie 2013 şi va consta în accesarea aplicaţiei „Cursa pentru mile” de pe telefoanele mobile cu sistem Android (începând cu 19 decembrie 2012) şi IOS (la o data ulterioară începerii concursului) pentru a scana obiectivele turistice enumerate în harta destinaţiilor din pagina concursului www.tarom.ro/cursapentrumile (click pentru mai multe informaţii). Câştigătorul premiului cel mare va fi extras la sfârşitul perioadei concursului, în data de 19 martie 2013.

Pentru revendicarea premiilor, câştigătorii trebuie să aibă cont Flying Blue. Câştigătorii care nu au cont Flying Blue trebuie să îşi creeze contul pe web site-ul www. tarom.ro la sectiunea „program de fidelizare”.

3 Comentarii
  1. SANDU MIRCEA says

    TAROM a lansat un concurs interesant în care se pot câştiga 100 000 de mile Flying Blue…intrebarea este:Cum pot sa ma inscriu in concurs?

  2. Sorin says

    In cadrul articolului ai un link spre pagina cu regulamentul. Ideea e ca trebuie sa ai cont pentru a strange mile Flying Blue si aplicatia de android special creata pentru concurs. In cadrul aplicatiei ai acolo mai multe destinatii. Pe masura ce le vizitezi si le bifezi…castigi puncte :D. Premiile se dau prin tragere la sorti!

  3. Sorin says
Leave A Reply

Your email address will not be published.