Cum îşi rotunjeşte veniturile Richard Branson, fondatorul grupului Virgin (video)

0 594

În urma unui pariu pierdut prin 2010, Richard Branson a trebuit să joace rolul unei stewardese sexy la bordul unui avion operat de AirAsia. A fost costumat în uniforma însoţitorilor de bord AirAsia: pantofi, fustă şi sacou de culoare roşie, cămaşă albă, ciorapi plasă, a fost machiat, aranjat, epilat pe picioare, dar barba l-a dat de gol.Richard Branson AirAsia bet AFP (2)

A servit băuturile răcoritoare şi tăvile cu alimente pe ruta Perth (Australia) – Kuala Lumpur (Malaezia). Zborul a durat mai mult de cinci ore, timp în care Richard Branson s-a fotografiat cu pasagerii aflaţi la bordul aeronavei.

Pe lângă distracţia garantată, această acţiune a avut şi o latură umanitară. Preţul biletului a costat 315 EUR, 80 EUR fiind donaţi fundaţiei Starlight Children din Australia.

Revenind puţin la povestea pariului pierdut, Richard Branson şi Tony Fernandes au pus un pariu în 2010 cu privire la locurile pe care le vor ocupa echipele lor din Campionatului Mondial de Formula 1, sezonul 2010-2011. Richard Branson a sponsorizat echipa Virgin Racing, care s-a clasat pe poziţia a 12-a, iar Tony Fernandes a sponsorizat echipa Lotus, care s-a clasat pe locul 10.

168572090

Leave A Reply

Your email address will not be published.