blank

Crosul “Ziua Olimpică” TAROM a strâns la start peste 1300 de participanţi

1 572

Peste 1300 de participanţi au fost prezenţi vineri, 25 mai 2012, în Parcul Tineretului pentru a lua parte la crosul „Ziua Olimpică”, organizat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român cu susţinerea TAROM, transportatorul oficial al Lotului Olimpic Român.

Competiţia s-a desfăşurat pe trei categorii de vârstă, pe distanţe diferite. Competitorii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani au parcurs un traseu de 1800 m pe aleile principale asfaltate ale parcului, iar cei cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani au parcurs o distanţă de 3,5 km, pe lângă lacul din parc, la fel ca alergătorii de la categoria open, unde nu a existat limită de vârstă.

“Ne bucurăm că în ciuda vremii nefavorabile crosul Ziua Olimpică s-a bucurat de prezenţa a peste 1300 de oameni, iubitori ai sportului, şi dorim să mulţumim Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru eforturile depuse în organizarea acestui eveniment. Suntem foarte mândri că sportivi de talie internaţională precum Violeta Becklea Szekely, Ionela Târlea sau Laura Badea au fost alături de TAROM la acest cros”

, a declarat Gabriela Bordea, director general TAROM.

Primii trei câştigători de la fiecare categorie în parte au primit ca premii câte o bicicletă pentru câştigătorii premiului I, o pereche de role pentru ocupanţii poziţiilor secunde şi o rachetă cu set de mingi de tenis pentru cei care s-au clasa pe locul al treilea. În plus, toţi participanţii la cros au primit câte un tricou din partea organizatorilor.

Airlines Travel a participat la eveniment şi a surprins în imagini atmosfera de la eveniment.

Mai multe fotografii pe pagina de fani airlinestravel.ro!

Leave A Reply

Your email address will not be published.