Crosul “Ziua Olimpică” cu TAROM

0 589

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român împreună cu TAROM organizează crosul „Ziua Olimpică” în data de 25 mai 2012 începând cu orele 08:30, în Parcul Tineretului.

Iubitorii de mişcare de toate vârstele sunt aşteptaţi, pe data de 25 mai 2012, începând cu orele 08:30, la crosul olimpic TAROM. Întâlnirea va avea loc la intrarea în Parcul Tineretului, din faţa Colegiului Naţional Gheorghe Şincai, de unde, la orele 10:00, se va da startul în competiţia organizată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român în parteneriat cu compania TAROM, transportator oficial al lotului care ne va reprezenta România la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra.

Competiţia se va desfăşura pe trei categorii de vârstă, pe distanţe diferite. Competitorii cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani urmează să parcurgă un traseu de 1800 m pe aleile principale asfaltate ale parcului, iar cei cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani vor avea de parcurs o distanţă de 3, 5 km, pe lângă lacul din incinta parcului, la fel ca şi alergătorii de la categoria open, unde nu există nicio limită de vârstă.

Toţi participanţii la cros vor primi câte un tricou, iar primii trei clasaţi de la fiecare categorie de vârstă, atât la feminin cât şi la masculin, se vor putea bucura de recompense suplimentare. Cei care vor trece primii linia de sosire vor câştiga câte o bicicletă. Ocupanţii poziţiilor secunde vor primi câte o pereche de role, iar cei care se vor clasa pe locul al treilea vor obţine câte o rachetă şi un set de mingi de tenis. Şcoala care va avea la start cel mai mare număr de participanţi va primi o cupă din partea organizatorilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.