blank

Coronavirus: Un Airbus A340 Iberia, blocat sa aterizeze la Guayaquil, Ecuador (VIDEO)

0 7.773

Paranoia de COVID-19 duce la acțiuni extreme. Primarul localității Guayaquil, Ecuador, a blocat aterizarea unui Airbus A340-600 Iberia. Autoritățile locale au motivat acțiunea ca fiind normală în condițiile în care Ecuador și-a închis granițele pentru străini.

Primarul s-a temut că aeronava va aduce pasageri bolnavi de COVID-19 și a solicitat mașinilor de pliție și de la autoritatea municipală să blocheze pista aeroportului. În mod normal, guvernul a aprobat zborurile de repatriere, doar că autoritățile locale nu au fost de acord.

O aeronava Airbus A340 Iberia, blocata sa aterizeze in Guayaquil, Ecuador

Imagini surprinse dintr-un elicopter. Puteți observa mașinile municipalității din Guayaquil, Ecuador, cum blochează pista.

În realitate, aeronava Airbus A340-600 Iberia opera zborul IBE6453, sosind fără pasageri de la Madrid. Misiunea acestuia era să preia cetățenii spanioli blocați în Ecuador. Pentru că nu a avut unde să aterizeze, avionul a fost redirecționat spre capitala Ecuadorului, Quito.

O aeronava Airbus A340 Iberia, blocata sa aterizeze in Guayaquil, Ecuador

Nicolás Romero, șeful autorității aeroportuare din Guayaquil, a declarat că mașinile municipalității au intrat pe pistă la ordinele primarului și nu are mai multe informații. „Nu înțeleg ce s-a întâmplat”. Cazul va fi anchetat la nivel național.

Menționăm că orașul Guayaquil este cel mai mare din Ecuador, cu o populație de peste 3 milioane de locuitori.

Leave A Reply

Your email address will not be published.