Coronavirus: TAROM va reduce activitatea după data de 21 martie 2020

2 2.688

Compania națională a României a anunțat că-și va diminua activitatea după data de 21 martie 2020. Până atunci, TAROM va opera în regim normal, atât cât se mai poate, dat fiind restricțiile impuse de anumite țări, pe rutele interne și internaționale.

Compania TAROM a fost întodeauna despre oameni. De aceea, și în aceste momente grele, siguranța voastră și a celor din jurul vostru sunt prioritatea Companiei.

Însă gândul ne zboară și la românii care își doresc să fie alături de familiile lor, în situația de urgență cu care ne confruntăm. Și ei vor acasă. Pentru că nicăieri nu e mai bine.

TAROM va reduce activitatea

TAROM are un singur obiectiv: să îi aducă pe români înapoi acasa. De aceea, până pe dată de 21 martie (inclusiv), TAROM va funcționa în regim normal. După această dată, va reduce destinațiile și frecvențele.

Detaliile planului de zbor valabil după data de 21 martie vor fi publicate pe pagina oficială de Facebook TAROM și pe site, în cel mai scurt timp posibil.

Sfătuim toți pasagerii să profite de perioada imediat următoare pentru a programa revenirea în tară. Puteți găsi datele de contact pentru modificările biletelor în linkul alăturat https://www.tarom.ro/contact.

Vom reveni cu programul operațional TAROM! Vă reamintim că TAROM va suspenda zborurile România – Spania începând de mâine, 19 martie.

Compania TAROM, asemenea tuturor companiilor aeriene care operează zboruri din și către statele afectate de COVID-19, se confruntă în acest moment cu o situație fără precedent.

Măsurile dispuse la nivel global pentru prevenirea răspândirii noului virus și limitarea epidemiei se răsfrâng și asupra planului de zbor al TAROM. Astfel, pentru a respecta recomandările autorităților, una dintre măsurile pe care le va lua compania este suspendarea temporară a zborurilor către anumite destinații.

Siguranța pasagerilor și a echipajelor TAROM au fost și vor rămâne întotdeauna principalul obiectiv. De aceea, TAROM va păstra în operare doar zborurile care sunt considerate sigure și din punct de vedere al limitării epidemiei de COVID-19, adaptându-se continuu la reglementările autorităților din domeniu. Toate aeronavele Companiei TAROM respectă întocmai recomandările autorităților și sunt dezinfectate periodic.

Pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor, TAAROM a luat decizia de a extinde în această perioadă programul Call Center-ului – la numărul 0219361. Îi puteți contacta și la adresa de email [email protected]

Uniți, oriunde am fi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.