blank

Coronavirus: SWISS va reduce la minim operatiunile aeriene, din 23 martie 2020

1 978

Având în vedere numeroasele restricții de călătorie, atât în ​​Europa, cât și pe alte continente, precum și din considerente economice, SWISS este obligat să limiteze operațiunile de zbor.

În perioada 23 martie – 19 aprilie, SWISS va opera o singura rută lung-curier. Vorbim de Zurich -New York Newark (EWR). Și tot din Zurich, va zbura spre 8 destinații din Europa: Londra (LHR), Amsterdam, Berlin, Hamburg, Bruxelles, Dublin, Lisabona și Stockholm.

SWISS va reduce la minim operatiunile

Deocamdată, zborurile de la Geneva spre Londra (LHR), Atena, Lisabona și Porto vor continua. În mod provizoriu, nu vor mai exista servicii lung-curier de la Geneva.

flota swiss retinuta la sol

În total, SWISS va opera aproximativ 40 de zboruri pe săptămână către aceste destinații europene, plus cele trei zboruri săptămânale către Newark. Programul de zbor rămas va fi onorat cu un avion wide-body pentru zboruri lung-curier și cinci aeronave dedicate zborurilor scurte și medii.

În calitate de companie aeriană a Elveției, SWISS dorește să mențină țara în conexiune cu restul lumii, pe cât posibil, într-o situație excepțională, plină de provocări din ce în ce mai dificile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.