blank

Coronavirus: Conditii de calatorie in Emiratele Arabe Unite (update 15 martie 2020)

0 2.053

Emiratele Arabe Unite au impus noi condiții de călătorie pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus. Acestea vizează inclusiv cetățenii români.

Emiratele Arabe Unite este un stat monarhie federală, compusă din șapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah.

Din data de 16 martie 2020, se suspendă zborurile din şi spre Emiratele Arabe Unite pentru  Iraq, Siria, Liban şi Turcia.

Conditii de calatorie in Emiratele Arabe Unite

Din 17 martie 2020, cetăţenii români non–rezidenţi sau turiştii care sosesc în EAU vor fi testaţi pe aeroport şi vor intra în carantină pentru o perioadă de 4 zile la hotel sau într-o unitatea de cazare special destinată, pe cheltuiala proprie. După  4 zile, aceştia vor efectua un nou test şi apoi vor putea ieşi din carantină, daca testul este negativ.

Cetăţenii români rezidenţi vor efectua testul pe aeroport şi vor intra în carantină la domiciliu timp de 14 zile, cu reexaminare după 12 zile. În timpul carantinei se va ţine contact cu aceştia la fiecare 48 ore.

Vizitele şi delegaţiile oficiale diplomatice se suspendă până la o dată ce va fi comunicată ulterior, iar în caz de necesitate se vor efectua video-conferinţe.

Sursa: http://dubai.mae.ro/

Leave A Reply

Your email address will not be published.