blank

Coronavirus: Austrian Airlines suspendă toate zborurile, din 19 martie

0 1.283

Începând cu 19 martie 2020, Austrian Airlines suspendă toate zborurile. Inițial, acestea vor fi anulate până pe 28 martie, dar cu posibilitatea de a prelungi perioada. Ultimul zbor va fi operat pe ruta Chicago – Viena, indicativ OS066. Va ateriza la 08:20 în capitala Austriei.

Această decizie vine în urma restricțiilor de călătorie impuse de majoritatea țărilor, având ca scop limitarea răspândirii noului virus.

Pasagerii, care au un bilet rezervat pe unul dintre zborurile Austrian Airlines, în această perioadă, vor fi rerutați la alte companii aeriene, dacă va fi posibil.

Decizia Austrian Airlines va afecta și zborurile din / spre România, pe rutele Viena-București, Viena – Sibiu și Viena – Iași.

Austrian Airlines va păstra în uz 2 aeronave, una cu un singur culoar pentru zboruri medii și o aeronavă wide-body pentru zboruri lung-curier. Acestea vor fi folosite pentru misiuni speciale de repatriere și zboruri de urgență. Austrian Airlines rămâne vigilentă și gata să-și reia activitatea imediat ce va trece pericolul ”nevăzut” COVID-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.