blank

[Concurs] Povestea ta de 15 ani – concurs aniversar Paradis Vacanţe de vis 15 ani!

0 665

Concursul „Povestea ta de 15 ani – concurs aniversar PARADIS VACANTE DE VIS 15 ANI!” se desfăşoară pe pagina Facebook Paradis vacanţe de vis. Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:

Să deţină un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;
Să fie fani ai paginii de Facebook a Paradis Vacante de Vis www.facebook.com/paradisvacantedevis;
Să fie abonaţi la newsletterul paradis vacante de vis, prin înscrierea adresei de e-mail în baza de date şi menţinerea calităţii de abonat pe toata perioada de organizare a concursului;
Să se înscrie în concurs prin publicarea unei poveşti cu tema: “ce făceai acum 15 ani, ce făceai la 15 ani, ce reprezintă numărul 15 pentru tine, ce ai realizat în 15 ani sau ce îţi propui să faci în următorii 15 ani, orice poveste din viaţa ta care are legătură cu cifra 15 ” sau “un desen – povestea ta de 15 ani” urmat de hashtagul #concursparadis15.

Povestea poate fi publicată pe pagina de facebook PARADIS VACANTE DE VIS sau pe facebook-ul personal, dar trebuie obligatoriu să aibă menţiunea #concursparadis15.

Pentru validarea înscrierii la concurs, trimiteţi un e-mail cu titlul „Concurs Facebook” la adresa [email protected] în care să specificaţi: numele şi prenumele reale, vârsta, ocupaţia, nr. de telefon, adresa de e-mail şi oraşul.

Vor fi desemnate câştigătoare cele 3 poveşti cu cele mai multe like-uri. Premiile puse în joc:

– Premiului I – un sejur în Tenerife (condiţii impuse de proprietatii Regency Tenerife: 1 săptămână, familie 2 persoane până în 60 ani; săptămâna de sejur nu se cumuleaza şi nici nu poate fi acordată în cazul în care unul din membrii familiei a mai participat la acest program; transportul nu este inclus; biletul de avion se va achiziţiona de la agenţia Paradis Vacante de Vis);
– Premiul II – sejur de 5 nopţi, 2 adulţi, hotel de 3*, cazare cu mic dejun pe litoralul românesc;
– Premiul III – 1 weekend la munte, 2 adulţi, hotel de 3*.

Mai multe informaţii despre concursul „Povestea ta de 15 ani”!

Leave A Reply

Your email address will not be published.