blank

Concurs: „Lasă avioanele să-ţi zâmbească”

0 1.117

Aeroportul Internaţional SIBIU lansează, în perioada Martie-Mai 2015, o nouă campanie prin care doreşte să se apropie de comunitate şi să crească odată cu ea. „Lasă avioanele să-ţi zâmbească” pentru că aviaţia fascinează suflete. Aeroportul Internaţional SIBIU va încuraja comunitatea să se implice activ în fotografierea aeronavelor care decolează sau aterizează în Sibiu.

Campania se va desfăşura la nivel regional, în perioada 12.03.2015, începând cu ora 16:00 – 03.05.2015, până la ora 23:59. La această Campanie poate participa orice persoană fizică, cetăţean român, cu vârstă de minim 18 ani împliniţi până la dată de start a Campaniei, cu domiciliul în judeţele din aria deservită de Aeroportului Internaţional SIBIU (Sibiu, Hunedoara, Braşov, Alba, Mureş, Cluj şi Vâlcea).

Orice persoană care îndeplineşte condiţiile de participare trebuie să realizeze fotografii cu avioane ale companiilor Lufthansa, Austrian Airlines, Blue Air, Tarom şi Wizzair care aterizează sau decolează de pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Fotografiile pot fi realizate din diverse locaţii ale Municipiului Sibiu (Parcul Sub Arini, Piaţa Mică, Piaţa Mare, Aeroportul Internaţional Sibiu etc). Sunt de preferat, fotografiile cu avioane care surprind şi elemente arhitecturale ale oraşului Sibiu.

Fotografiile realizate pot fi trimise pe adresa [email protected] (unde să fie menţionat numele, prenumele şi vârsta), postate pe paginile de Facebook (www.facebook.com/sbzairport) sau Twitter (www.twitter.com/sbzairport) ori prin mesaj privat pe cele două reţele sociale. Pozele realizate nu trebuie să conţină watermark. Desemnarea câştigătorilor se va realiza în data de 05 Mai 2015, după ora 12.00, prin jurizarea pozelor de către echipa de Marketing a Aeroportului Internaţional Sibiu.

În măsură îndeplinirii condiţiilor sus-menţionate, se vor acord următoarele premii:

• 1 Macheta Wizzair Airbus A320 (1/100) acordat fotografiei câştigătoare cu un avion Wizzair;
• 1 Macheta Tarom Airbus A318 (1/100) acordat fotografiei câştigătoare cu un avion Tarom;
• 1 Macheta Lufthansa Boeing 747-8i (1/200) acordat fotografiei câştigătoare cu un avion Lufthansa sau Austrian Airlines;
• 1 pachet cu produse specifice brandului Blue Air acordat fotografiei câştigătoare cu un avion Blue Air.

Câştigătorii vor fi înştiinţaţi de către un reprezentant al Organizatorului despre rezultat în maxim 1 zi lucrătoare de la data jurizării, pe paginile de Facebook, Twitter al Organizatorului şi prin mail. Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul sau un reprezentant denumit de acesta şi comunicat Organizatorului în prealabil se va deplasa la sediul RA Aeroportul Internaţional SIBIU.

Predarea premiului se va face la sediul Aeroportul Internaţional Sibiu (Birou Marketing), câştigătorul sau reprezentantul denumit de câştigator se obligă să semneze declaraţia în prezenţa unui reprezentat al AIS. Predarea se va face de Luni până Joi, între orele 7.30-16.00, şi Vineri, între orele 7.30-13.30. Premiul va fi acordat câştigătorului în termen de 30 zile de la data terminării Campaniei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.