blank

Comandantul unei aeronave Frontier Airlines a comandat pizza pentru pasagerii din avion

0 696

Întârzierile nu sunt cele mai frumoase momente în călătoriile noastre, dar poate o pizza să ne facă să să trecem mai uşor peste ele? La această întrebare probabil ne va putea răspunde unul dintre cei 160 de pasageri aflaţi la bordul unei aeronave Airbus A320 Frontier Airlines.

Pentru aceştia, zborul 719 (Ronald Reagan Washington – Denver) operat de Frontier Airlines, luni seară, a devenit unul mai special. Din cauza furtunii, aeronava a fost nevoită să aterizeze în zona Cheyenne, Wyoming. Aşa că un zbor de 3.5 ore avea să se transforme într-un zbor mai lung şi cu o escală pe un aeroport regional.

În aceste condiţii, Gerhard Bradner (comandantul aeronavei) a decis să cumpere mai multe pizza pentru el şi pasagerii din avion, plătind comanda din propriul buzunar. Gestul său este unul de aplaudat, cu atât mai mult cu cât nu a vrut să spună costurile, ba chiar a declarat că s-a simţit responsabil de soarta oamenilor din avion şi a considerat că e ceva normal să aibă grijă de aceştia.

După câteva ore de staţionare şi cu stomacul plin, pasagerii și echipajul au plecat de pe aeroportul din Cheyenne, la scurt timp aterizând la Denver, destinaţia finală.

(foto / video: www.nbcnews.com / 9news.com)

Leave A Reply

Your email address will not be published.