Cluj – Varşovia cu Eurolot, din 27 octombrie 2014

2 515

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj anunţă prezenţa unei noi companii aeriene pe aeroport, începând cu data de 27 octombrie 2014. Este vorba de compania regională poloneză, EUROLOT, subsidiară a companiei naţionale LOT Polish Airlines, care va opera zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Varşovia – Cluj-Napoca, cu o frecvenţă de 6 zboruri pe săptămână

Zborurile spre capitala Poloniei reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internaţional”Avram Iancu” Cluj, nemaiexistând până în prezent nici o altă companie aeriană care să opereze zboruri spre vreo altă destinaţie din această ţară, iar prin deschiderea acestei noi legături aeriene se vor asigura până la finalul anului 2014 zboruri regulate de pe aeroport spre 25 de destinaţii din 13 ţări din Europa şi din lume.

Pasagerii aeroportului clujean vor avea astfel ocazia să călătorească spre o nouă destinaţie europeană începând cu această toamnă, iar zborurile companiei EUROLOT spre Varşovia (Polonia), singurele în acest moment anunţate de pe vreun aeroport din România, vor fi posibile în fiecare zi, mai puţin duminică. Acestea vor fi operate după următorul program:

Ruta

Oră plecare

Oră sosire

Zile de operare

Cluj – Varşovia

14.50

15.25

luni, miercuri, vineri

17.55

18.30

marţi, joi, sâmbătă

Varşovia – Cluj

11.30

14.15

luni, miercuri, vineri

14.35

17.20

marţi, joi, sâmbătă

Pentru pasagerii clujeni, zborul spre Varşovia va asigura atât legătura directă cu capitala Poloniei cât şi posibilitatea unor zboruri de conexiune cu compania tradiţională LOT Polish Airlines, spre destinaţii din S.U.A. sau Asia.

Compania aeriană Eurolot, a fost înfiinţată în anul 1996, ca o subsidiară a companiei naţionale poloneze Lot Polish Airlines şi operează în prezent zboruri către 27 de destinaţii din Europa cu o flotă de 11 aeronave Bombardier Dash 8 Q400.

(Foto cover: planespotters.net)

Leave A Reply

Your email address will not be published.