Cluj – Praga – Cluj cu TAROM din 5 august 2013 (video)

1 226

TAROM inaugurează zborul spre Praga cu plecare din Cluj, în data de 5 august 2013, biletele de avion fiind deja puse în vânzare. Tarifele ofertei încep de la 93 euro (locuri limitate la acest tarif) pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

Zborurile Cluj – Praga – Cluj şi Praga – Cluj – Praga vor fi efectuate cu avioane de tip ATR-42 şi vor avea următorul orar de zbor:
Luni, miercuri şi vineri:
14:40 Cluj-Napoca – 16:00 Praga
17:20 Praga – 20:30 Cluj-Napoca

Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, centru istoric al Pragei fiind inclus pe lista UNESCO. Oraşul “magic” cum mai este denumită Praga, te întâmpină cu multe locuri încărcate de istorie, cultură şi religie: Catedrala Sf. Vitus, Capela Sf Cruci, Biserica Sf Nicolae, Palatul Lobkowicz, Vechiul Palat Regal, Primaria şi Ceasul Astronomic, dar şi cu locuri moderne precum: Casa care dansează, Muzeul Jucăriilor, Grădina Zoologica Praga şi Sea World.

1 comentariu
  1. […] dar sunt momente când venim şi cu veşti mai puţin plăcute. Din 15 iulie 2014, TAROM anuleză ruta Cluj – Praga, conform airlineroute.net. Aceasta a fost inaugurată pe 5 august 2013 şi, în prezent, este […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish