blankblank

Cluj-Napoca – Malaga cu Wizz Air, din 2 august 2016

0 1.233

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță o nouă rută. Începând cu 2 August 2016, Wizz Air va lansa o nouă rută regulată, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, Cluj-Napoca – Malaga – Cluj-Napoca.

Wizz are în prezent la baza sa din Cluj 200 de piloţi şi echipaj de cabină, precum şi patru aeronave, cea de-a cincea urmând să se alăture flotei în luna iulie. Prin operaţiunile sale din Cluj, compania transportă pe an un milion de pasageri. Wizz Air susţine mai mult de 750 de locuri de muncă locale. Cu acest nou serviciu, compania oferă 29 de rute spre 13 ţări, inclusiv 7 noi destinaţii adăugate de la începutul acestui an spre: München Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, dar şi ruta internă spre Bucureşti.

Cluj-Napoca-Malaga-Wizz-Air

Ruta Cluj-Napoca – Malaga va fi operată pe tot parcursul anului, în zilele de marți și sâmbătă, după următorul program:

Orar sezon vară: Cluj-Napoca – Malaga cu Wizz Air!
W6 3415 Cluj-Napoca 18:05 – 21:05 Malaga
W6 3416 Malaga 21:40 – 02:30+1 Cluj-Napoca

Orar sezon iarnă: Cluj-Napoca – Malaga cu Wizz Air!
W6 3415 Cluj-Napoca 17:50 – 20:30 Malaga
W6 3416 Malaga 21:05 – 01:40+1 Cluj-Napoca

Vor fi folosite aeronave de tip Airbus A320 de 180 de locuri. Tarife de la 129 lei/segment.

Situat în sudul Spaniei, oraşul Malaga este o destinație culturală și recreativă ideală. Aici s-a născut celebrul pictor modern Pablo Picasso, iar turiştii se bucură de soare tot timpul anului.

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a precizat următoarele: „Anunțul acestei noi rute ce va fi disponibilă de pe Aeroportul Internațional Cluj, încă din luna august a acestui an, este un prilej de bucurie pentru Consiliul Județean Cluj cât și pentru comunitățile românești din Sudul Spaniei care vor beneficia de această nouă conexiune cu Județul Cluj și întreaga Transilvanie.”

Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a declarat: „O nouă destinație, mai multe posibilități de călătorie. Ne bucură extinderea rețelei de rute cât și dezvoltarea bazei Wizz Air de pe aeroport. Suntem siguri că pasagerii din aria noastră de acoperire vor aprecia multiplele opțiuni de călătorie la preţuri avantajoase oferite de operatorul aerian de la Cluj.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.