Cluj-Napoca – Istanbul cu Atlasglobal, din 18 iulie 2016

2 730

Ruta Cluj-Napoca – Istanbul a devenit brusc atractivă şi interesantă pentru mai mulţi operatori aerieni. TAROM, Pegasus Airlines, Turkish Airlines, doar câteva nume vehiculate pentru a deschide această rută. În timp ce TAROM şi Pegasus Airlines au renunţat, Turkish Airline va lansa ruta Cluj-Napoca – Istanbul.

Airbus A321 AtlasGlobal Airlines

Iată că astăzi scriem despre un alt operator aerian interesat de această rută. Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 18 iulie 2016, operatorul aerian Atlasglobal va opera zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca. Au fost anunţate 3 zboruri pe săptămână cu aeronave de tip Airbus A321, în zilele de luni, miercuri, vineri, care vin în completarea celor anunţate de Turkish Airlines. Ruta este încărcată pe site-ul operatorului Atlasglobal, iar tarifele pornesc de la 182 EURO.

Orar Cluj-Napoca – Istanbul cu Atlasglobal

KK6611: Istanbul 10:10 – 12:00 Cluj-Napoca
KK6610: Cluj-Napoca 12:50 – 14:35 Istanbul

Compania aeriană Atlasjet Airlines a fost înființată la 14 martie 2001, având baza în Turcia. Din 2015, compania aeriană a decis să continue operarea zborurilor sub denumirea de Atlasglobal.

În prezent, Atlasglobal operează o flotă formată din 24 de aeronave: o aeronavă de tip Airbus A319, 9 aeronave Airbus A320 și 14 aeronave Airbus A321.

2 Comentarii
  1. Vosy de la Cluj says

    Se pare ca Atlas va renunta la Cluj-Istanbul, de acum de la sfarsitul lui octombrie. Noroc cu Turkish-ul care sper sa reziste. Sorin, poti obtine ceva date despre ce medie de calatori are o anumita companie pe o anumita ruta? Sau sunt astfel de date publice pe undeva?

    1. Sorin Rusi says

      Da, Atas renunta la ruta. Gradul de incarcare foarte mic pe zborurile lor. Totusi, noi consideram o decizie pripita. O ruta se creste prin investitii in marketing si publicitate. Atlas nu a avut rabdare…Sau poate alti factori au dus la anularea rutei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.