Circuite cu avionul 2018 la prețuri foarte bune + card de fidelitate

2017 se apropie de final. Intrăm în febra pregătirilor pentru Craciun și Revelion 2018, dar deja ne gândim cu încredere la anul ce va veni.

0 993

Ținând cont că urmează Târgul de Turism al României, iar majoritatea agențiilor de turism au anunțat promoții interesante, ar fi bine să le luați în calcul și să vă faceți planuri pentru călătoriile din 2018. Avem și noi câteva recomandări de circuite cu avionul 2018.

Circuite cu avionul 2018

Așa cum v-am obișnuit, căutăm să venim în sprijinul vostru cu cele mai bune oferte de la agențiile partenere. În articolul de astăzi vă recomandăm 5 circuite cu avionul pentru 2018 la prețuri foarte bune. Acestea sunt de la Bavaria Tour, o agenție partenere pe care o recomandăm!

1. CIRCUITE AVION 2018 – DUBAI – RAS AL-Khaimah – ABU DHABI (7 ZILE)

Începem cu acest circuit în Emiratele Arabe Unite, pe traseul Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaima, Palm Jumeirah.

Prețul la circuite cu avionul 2018 pornește de la 464 euro/persoană (loc în cameră dublă) și cuprinde biletul de avion cu taxele incluse; transferurile și cazările la hoteluri de 4-5 stele cu mic dejun. Pe lângă cele menționate mai sus, mai beneficiați de 2 tururi de oraș GRATUITE: Dubai și Abu Dhabi.

Mai aveți posibilitatea să optați pentru anumite mese sau servicii, dar contra-cost. Pentru mai multe informații, vă recomandăm să contactați agenția Bavaria Tour.

2. CIRCUITE AVION 2018 – EGIPT – CROAZIERA PE NIL (12 ZILE)

Egipt rămâne în topul preferințelor noastre. Atrage anual milioane de turiști prin impunătoarele piramide, dar și prin vestitul Nil.

Circuitul prezentat va fi pe traseul: Hurghada – Luxor – Valea Regilor – Templul Karnac – Edfu – Kom Ombo – Assuan – Lacul Nasser – Abu Simbel. Tariful pornește de la 754 EURO/persoană (loc în cameră dublă).

Aveți incluse: biletul de avion cu toate taxele pe ruta București – Hurghada – București (via Istanbul) cu Pegasus Airlines; cazare 3 nopți cu demipensiune în hotel de 4**** în Hurghada; cazare 7 nopți cu pensiune completa pe vapor de 5*****. Contra-cost puteți opta și pentru alte excursii. În tarif nu intră taxa de viză și asigurările.

3. CIRCUITE AVION 2018 – STATELE UNITE ALE AMERICII (13 ZILE)

Circuitele în Statele Unite au început să fie tot mai căutate de români. SUA rămâne tărâmul tuturor posibilităților.

Circuitul acesta va fi pe ruta: LOS ANGELES – LAUGHLIN – FLAGSTAFF – KANAB – LAS VEGAS – BAKERSFIELD –
MODESTO – SAN FRANCISCO – OAKLAND – SANTA MARIA. După cum se poate observa, acoperă toată coasta de vest a Statelor Unite.

Tarifele pornesc de la 1894/persoană (loc în cameră dublă). Tariful cuprinde biletul de avion (dus-întors) cu toate taxele incluse; cazare 12 nopți la hoteluri de 3*** și 4**** cu mic dejun. Grupul va fi însoțit de un ghid vorbitor de limba română.

Contra-cost puteți opta pentru un zbor cu elicopterul pe ruta Podul Rainbow – Lacul Powell. Iar pentru 199 EURO/persoană puteți opta pentru un pachet complet al tuturilor de orașe: turul orașului Las Vegas pe timpul nopții (3h), excursie la Valley of Fire (jumătate de zi), excursie cu feribotul la Alcatraz (2.5h); turul orașului San Francisco pe timpul nopții (3h); rxcursie Marina del Rey, Venice Beach și Santa Monica (o zi).

Programul este foarte interesant și cuprinde vizite prin Beverly Hills, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard. Veți călători pe vestitul drum Route 66 (prima autostradă din Statele Unite). Veți ajunge în Las Vegas, paradisul păcănelelor și al cazinourilor :).

Este un circuit de făcut cel puțin odată în viață!

4. CIRCUITE AVION 2018  – SENIORI MAROC (8 ZILE)

Pentru părinți și bunici, vă recomandăm aceste circuite cu avionul 2018 de 8 zile în Maroc. Traseul cuprinde vizite prin Malaga – Tanger – Casablanca – Marrakech – Rabat – Meknes – Fes – Chefchaouen – Tanger. Cu alte cuvinte, descoperiți MAROC. Totodată, veți traversa Strâmtoarea Gibraltar cu feribotul.

Tariful pornește de la 594 EURO/persoană (loc în cameră dublă). Aveți incluse: biletul de avion cu toate taxele pe ruta București – Malaga – București; biletul pentru feribot Spania – Maroc – Spania; cazare 7 nopți cu mic dejun (în cameră dublă) la hoteluri de 3 și 4 stele; transport cu autocarul pe durata circuitului.

În tariful de bază nu sunt incluse asigurările și intrările la obiectivele turistice. Contra-cost puteți opta și pentru excursii opționale, pentru tururi de orașe și chiar pentru alte regimuri de mese.

Cu siguranță veți fi fascinați de arhitecturile orașelor, de tradiții și obiceiuri locale, de partea culinară. Unele orașe s-au modernizat, altele încă mai păstrează aerul stărvechi.

Cu siguranță părinții și bunicii vor fi fascinați de acest circuit și vor rămâne cu amintiri de neuitat!

5. CIRCUITE AVION 2018 – ISRAEL 6 ZILE AVION CU DEMIPENSIUNE

Pentru cei mai credincioși dintre voi și nu numai, vă recomandăm circuite cu avionul 2018 în Israel, pe traseul Betleem, Ierusalim, Râul Iordan & Marea Moartă, Tiberias, Marea Galileei, Capernaum, Nazaret, En Kerem, Jaffa.

Tariful pornește de la 449 EURO/persoană (loc în cameră dublă) sau de la 579 EURO/persoană (cameră single). Aveți inclus biletul de avion București – Tel Aviv – București (taxe incluse); cazare 5 nopți cu demipensiune la hotel de 4****; transportul cu autocar modern pe durata circuitului. În preț nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice și asigurările opționale.

În cadrul circuitului, veți ajunge la Muntele Măslinilor. Recunoscut și ca Eleon, este unul dintre cele mai cunoscute locuri biblice din Țara Sfăntă și unul dintre cele mai vizitate locuri de pelerinaj ale lumii creștine. Totodată, puteți să vă bucurați de priveșiști frumoase asupra orașului Ierusalimu.

Veți face vizite și la Capela Dominus Flevit, Gradina Ghetsimani, Biserica Agoniei și Mormantul Maicii Domnului. Din program nu lipsesc vizitele la Capela Înălțarea Domnului și la Mănăstirea Tatăl Nostru, care a fost construită pe locul unde Iisus i-a învățat pe ucenici rugaciunea Tatăl Nostru. Veți face o plimbare pe Drumul Crucii. Plus multe alte surprize!

Cu siguranță veți fi încântați de aceste locuri sfinte, dar și de priveliști, de tradiții și bucătăria israeliană.

Cardul de fidelitate Bavaria Tour

De asemenea, cu ocazia Târgului de Turism, Bavaria Tour lansează ”Cardul de fidelitate Bavaria Tour”. Acumulați puncte la fiecare excursie achitată. Ulterior, aceste puncte se pot transforma în reduceri de până la 500 EURO.

Posesorii cardului mai primesc diferite bonusuri, reduceri la anumite excursii opționale, mini vacanțe la munte și la mare, dar și acces la prelansările de oferte.

Alte facilitati ale cardului:
– Consilier personal de vacanțe
– Set cataloage gratuite anual
– Prioritate la informarea cu privire la oferte
– Periodic posibilitatea de a câștiga premii atractive prin tragere la sorți.

Date de contact Bavaria Tour:

Adresă: Bdul. Mihail Kogalniceanu, Nr. 18, Sector 5 (de la statuia lui Mihail Kogalniceanu 50 metri mai jos, pe partea dreapta).
Telefon: 021 / 310.75.11
Fax: 021 / 311.55.46
Mobil:
0744.300.309
0774.077.665

Email:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Bavaria-Tour
Leave A Reply

Your email address will not be published.