blank

(P) Circuite avion 2017 – 5 circuite cu avionul pentru 2017

2 967

Conform proverbului „Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car”, turiştii au posibilitatea de a-şi programa vacanţele din timp. Suntem în vara lui 2016, dar asta nu ne împiedică să ne facem planurile pentru eventualele călătorii din 2017. Ba mai mult, agenţiile de turism vin cu oferte atractive şi mari discounturi pentru circuitele cu avionul cumpărate pentru anul viitor.

Bavaria Tour, agenţie de turism parteneră şi cu care lucrăm de peste 2 ani, vine cu discounturi de 35% la circuitele cu avionul pentru 2017. Doriţi o călătorie în Cuba, Statele Unite, Japonia, Africa sau prin Europa? Profitaţi până la finalul lunii mai de ofertă.

Noi am navigat prin oferta bogată pusă la dispoziţie de Bavaria Tour şi am extras 5 circuite cu avionul pe care le recomandăm. Am ales circuitele cu avionul, adică au o componentă ce implică zboruri, dar deplasările se fac şi cu autocarul, trenul sau alte mijloace de transport locale.

Circuit America de Sud / Croazieră în Antarctica (click pentru detalii)

Pe lista lungă a destinaţiilor în care vrem să ajungem, nu lipseşte America de Sud şi Antarctica. Nu suntem mari iubitori de frig, dar o experienţă de genul acesta merită trăită cel puţin o dată în viaţă. Pentru 2017, luaţi în calcul un circuit în America de Sud şi croaziera în Antartica. Circuitul cuprinde vizite în Antartica, Capul Horn, Tara De Foc, Patagonia, Argentina şi Uruguay.

circuite-avion-2017-Torres-del-Paine
FOTO: en.wikipedia.org/wiki/Torres_del_Paine_National_Park

În cele 24 de zile, veţi zbura cu avionul pe ruta Bucureşti-Buenos Aires / Buenos Aires-Bucureşti şi pe traseul Buenos Aires – Ushuaia / El Calafate – Buenos Aires, veţi călători cu vaporul spre Polul Sud şi veţi face croazieră spre Capul Horn si fiorduri.

În program sunt cuprinse şi vizite în: Parcul Naţional Los Glaciares cu vizitarea Gheţarului Perito Moreno (cel mai mare gheţar din cei 42 din America de Sud), Parcul Naţional Torres del Paine din Anzii Chilieni, Pestera Miledon, lacul Pehoe sau lacul Amarga şi Turnurile Albastre (Torres del Paine) şi multe altele.

Circuit America de Sud / Croazieră în Antartica: 6786 EURO – tariful standard / 4411 EURO – tariful redus cu 35% pentru rezervările făcute până la 31 mai / 4750 EURO – tariful redus cu 30% pentru rezervările făcute în luna iunie. La aceste tarife mai sunt adăugate şi costurile menţionate în pachetul turistic!

Circuit India (click pentru detalii)

India se află pe locul 7 în ierarhia țărilor după suprafață, pe locul doi după numărul locuitorilor și este statul democratic cu cei mai mulți locuitori. Religii precum Hinduismul, Sikhismul, Budismul și Jainismul își au originea în India, în timp ce Islamul și Creștinismul se bucură de o bogată tradiție aici. Totodată, ştiaţi că piperul, vestitul condiment folosit în masă, îşi are originile în India?

Circuite-avion-2017-Taj-Mahal

Dacă doriţi să călătoriţi în Triunghiul De Aur, profitaţi de circuitul de 7 zile pregătit pentru 2017. Traseul cuprinde vizite în Delhi, Agra – Taj Mahal şi Jaipur. Ba mai mult, aveţi reduceri de 35% pentru rezervările făcute până la finalul lunii mai 2016.

Circuitul cuprinde transportul cu avionul pe ruta Bucureşti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucureşti şi cazări la hoteluri de 3 şi 4 stele. În cadrul circuitului, aveţi ocazia să vizitaţi Taj Mahal – cel mai extravagant monument închinat dragostei, care a fost construit de împăratul Shah Jahan în memoria soţiei sale şi Jama Masji – cea mai mare moschee din Asia.

Circuit India (click pentru detalii): 595 EURO – tariful standard / 387 EURO – tariful redus cu 35% pentru rezervările făcute până la 31 mai / 417 EURO – tariful redus cu 30% pentru rezervările făcute în luna iunie. La aceste tarife mai sunt adăugate şi costurile menţionate în pachetul turistic!

Circuit Thailanda – Singapore – Malaezia (click pentru detalii)

Circuite-avion-2017-Thailanda

Cu toţii cred că am auzit de ţinuturile de vis din Thailanda, Singapore şi Malaezia. Acum aveţi ocazia să le vizitaţi pe toate 3 într-un singur circuit de 18 zile. Călătoria va începe cu zboruri pe ruta Bucureşti – Amsterdam – Bangkok şi se va încheia cu zborurile de retur pe traseul Singapore – Amsterdam –Bucureşti. Itinerariul va cuprinde vizite şi în Bangkok, Pattaya, Phuket, Kuala Lumpur, Insula Batam.

În cadrul acestui circuit, puteţi vizita Insula de Corali şi să participaţi la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze şi jocuri sportive cu elefanţi, fotografii cu tigri, grădina de orhidee). În Penang se pot vizita Templul şerpilor şi Rezervaţia de fluturi. Plus multe alte obiective turistice. Organizatorii promit un circuit de vis.

Circuit Thailanda – Singapore – Malaezia (click pentru detalii): 1395 EURO – tariful standard / 907 EURO – tariful redus cu 35% pentru rezervările făcute până la 31 mai / 977 EURO – tariful redus cu 30% pentru rezervările făcute în luna iunie. La aceste tarife mai sunt adăugate şi costurile menţionate în pachetul turistic!

Circuit Singapore – Australia – Noua Zeelandă (click pentru detalii)

Dacă doriţi să călătoriţi în aventura vieţii, nu rataţi circuitul Singapore – Australia – Noua Zeelandă. Circuitul de 24 de zile cuprinde vizite în Singapore, Australia, Noua Zeelanda, Tahiti, Bora Bora, Insula Paştelui, Chile, Franţa.

Circuite-avion-2017-Noua-Zeelanda

Pentru cei pasionaţi de avioane şi zboruri, acest circuit este pe placul vostru. Va începe cu zboruri pe ruta Bucureşti-Paris-Singapore şi se va încheia cu zborurile Santiago de Chile-Paris-Bucureşti. Vor mai fi zboruri pe traseele: Singapore – Darwin – Cairns – Brisbane; Melbourne – Christchurch; Auckland – Papeete (Tahiti); Papeete – Bora Bora; Bora Bora – Tahiti – Insula Paştelui; Insula Paştelui – Santiago de Chile – Paris – Bucureşti.

Între zboruri, vor fi şi călătorii făcute cu autobuz sau vapor. Circuitul cuprinde vizite inedite la: Marea Barieră de Corali şi tururi în Sydney, Brisbane, Melbourne. Peisajele, băile în ocean şi tradiţiile locale sunt sarea şi piperul acestui circuit.

Circuit Singapore – Australia – Noua Zeelandă (click pentru detalii): 5955 EURO – tariful standard / 3871 EURO – tariful redus cu 35% pentru rezervările făcute până la 31 mai / 4169 EURO – tariful redus cu 30% pentru rezervările făcute în luna iunie. La aceste tarife mai sunt adăugate şi costurile menţionate în pachetul turistic!

Circuite Statele Unite ale Americii (click pentru detalii)

Statele Unite ale Americii este un vis al românilor de pretutindeni. Credem că încă mai sunt foarte mulţi oameni dornici să ajungă pe tărâm american. Dacă vă număraţi printre aceştia, luaţi în calcul oferta unui circuit de 25 de zile în Statele Unite ale Americii.

Circuite-avion-2017-Las-Vegas

Traseul cuprinde vizitarea oraşelor: Las Vegas, Chicago, New York, Washington, Boston. Pe lângă vizitarea oraşelor, în circuit mai sunt cuprinse şi 2 obiective majore: Grand Canyon şi Cascada Niagara. În ziua a 4-a aveţi ocazia să ajungeţi şi la CAPE CANAVERAL – vizită la Centrul Spatial Kennedy (programul NASA de explorare spaţială).

Se va zbura pe rutele Bucureşti-Miami / San Francisco-Bucureşti. Circuitul mai cuprinde şi zboruri pe teritoriul SUA, între marile oraşe. Descoperiţi America!

Circuite Statele Unite ale Americii (click pentru detalii): 3390 EURO – tariful standard / 2204 EURO – tariful redus cu 35% pentru rezervările făcute până la 31 mai / 2373 EURO – tariful redus cu 30% pentru rezervările făcute în luna iunie. La aceste tarife mai sunt adăugate şi costurile menţionate în pachetul turistic!

Date de contact Bavaria Tour:

Adresă: Bdul. Mihail Kogalniceanu, Nr. 18, Sector 5 (de la statuia lui Mihail Kogalniceanu 50 metri mai jos, pe partea dreapta).
Telefon: 021 / 310.75.11
Fax: 021 / 311.55.46
Mobil:
0744.300.309
0774.077.665

Email:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

2 Comentarii
  1. James says

    Scump domnule, scump. Daca-mi fac singur grup si achizitionez individual este mult mai ieftin!

    1. Sorin Rusi says

      Fiecare cum decide. Insa nu prea credem ca e foarte scump. Plus ca o agentie de turism implica si asistenta dumneavoastra pe pachetul ales

Leave A Reply

Your email address will not be published.