blank

Cinci motive pentru a rezerva un transfer privat spre / din aeroport București

0 445

Suntem pasionați de călătorii și zboruri. Ne place să călătorim mult, să explorăm locuri noi, să încercăm bucătăriile locale, să vizităm obiectivele turistice și mai puțin cunoscute. Personal, am în palmares peste 300 de zboruri. Fiecare zbor are o poveste și în mare parte au fost experiențe frumoase, memorabile. Pentru noi, orice călătorie începe cu ieșitul pe ușă și se încheie când intrăm în acasă.

Nu suntem tipicari, dar timpul și numărul mare de călătorii ne-a făcut să fim mai eficienți și experimentați în organizare. Luăm în calcul fiecare etapă a călătoriei și o aranjăm astfel încât să decurgă fără stres. Evident, nu mereu ne iese, dar care ar mai fi farmecul dacă nu trăim și puțină adrenalină? Ca exemplu, într-una din călătoriile noastre am fost la un pas de a pierde avionul. Nu am estimat bine timpul de transfer de la domiciliu la aeroport, am prins și o zonă aglomerată, iar fiecare minut petrecut în trafic era tot mai apăsător. Însă am avut parte de un șofer foarte bun și ne-a dus la aeroport în siguranță. Am ajuns la limită, cu câteva minute înainte să se închidă poarta de îmbarcare.

De atunci, am decis să măresc marja de timp când vine vorba de transferul de acasă / hotel la aeroport. Mai bine aștept, în loc să fug pe culoarele aeroportului :). Totodată, în ultimii ani apelez la diferite firme de transfer aeroport. Mai jos vă redau cinci motive pentru care să faceți și voi la fel, dacă rezonați cu noi.

  • Rezervarea din timp! M-am obișnuit să rezerv din timp transferul din / spre aeroport pentru a nu fi constrâns de timpii de așteptare. Au fost situații când nu am rezervat mașină în avans, ci am făcut o comandă în timp real și am avut surpriza să nu găsesc mașină sau să așteptăm mai mult timp până a ajuns. În anumite momente ale zilei, comanda unei mașini poate fi o loterie dacă nu e rezervată din timp. Acest lucru se poate întâmpla în orice țară / destinație.
  • Posibilitatea de a alege o mașină după nevoi! În funcție de configurația în care plecăm în călătorie, se poate alege tipul de mașină. Sunt firme de transfer care vă pot pune la dispoziție chiar și un scaun de copil, la cerere. Dacă se călătorește în grup sau în familie extinsă, se poate solicita o mașină cu mai multe locuri. E un avantaj să știi că poți opta pentru un transfer într-o mașină încăpătoare, alături de prieteni sau familie, fără a-i împărți în mai multe mașini sedan, mai ales în țări străine.
  • Transferul poate fi programat între aeroport și orice colț al țării, evident cu costurile aferente! Noi suntem norocoși pentru că stam în București și putem profita de mai multe modalități și servicii de transport din / spre Aeroportul Internațional Henri Coandă, în funcție de momentul călătoriei. Însă nu trebuie să uităm că sunt tot mai mulți oameni în zonele limitrofe, aflați poate la 30-50 de kilometri de cel mai apropiat aeroport. O soluție rămâne transferul privat. Există și niște costuri, dar dacă trebuie, trebuie! Inclusiv noi am avut nevoie de un transfer privat pe o distanță de peste 200 de kilometri. Același lucru se poate aplica în diferite destinații din străinătate.
  • Modalități de plată demne de secolul XXI! Mă interesează foarte mult modalitatea de plată pentru că în 99% din cazuri plătesc cu cardul sau direct din cont. De ceva timp, am evitat să mai plătesc cash pentru că nu îmi place să mă mai tocmesc cu șoferul. Atunci când rezervi un transfer privat, poți să-l achiți în avans sau poți alege să-l plătești cu cardul la finalul cursei. E un avantaj mai ales când călătorim peste hotare și nu avem suficienți bani în moneda locală.
  • Confort sporit! Un transfer privat din / spre aeroport oferă cel mai mare confort pentru pasageri. În general, mașinile sunt curate, spațioase, cu șoferi la costum. Au fost cazuri când am primi răcoritoare / bomboane. Totodată, ne oferă și un plus de încredere și siguranță. Așa cum ziceam, o călătorie pornește din momentul în care ieșim pe ușă, iar transferurile sunt foarte importante pentru a elimina stresul suplimentar. Știm că ne-am urcat în mașină și ajungem la destinație, fără să schimbăm mijloace de transport, fără să ne spetim cu târâitul bagajelor.

În funcție de perioada călătoriei și de locul de destinație, uneori poate e mai bine să apelati la o firma de inchirieri auto din Bucuresti, asta dacă aveți permis și nu vă este teamă de necunoscut. Inclusiv dacă veți călători spre București, puteți închiria direct de la aeroport, vă faceți treaba câte zile doriți, iar la plecare o puteți lăsa tot la aeroport.

Acestea fiind spuse, noi vă dorim călătorie plăcută și fără stres!

Leave A Reply

Your email address will not be published.