blank

Check-in la aeroport pentru cursele din/către Lisabona

7 986

Din cauza cerinţelor suplimentare de securitate din Portugalia, Blue Air este nevoit să solicite pasagerilor, care călătoresc din/către Lisabona, informaţii despre documentele de identitate şi destinaţia finală, în timpul procesului de rezervare bilet.

În consecinţă, începând cu 1 iulie 2013, serviciul de check-in online nu mai este disponibil pentru cursele către Lisabona (Portugalia). Check-inul se va putea efectua în aeroport şi este gratuit, atât pentru zborurile Bucureşti – Lisabona, cât şi pentru cele pe ruta Lisabona – Bucureşti.

Smart Weekend 5-7 iulie

Şi dacă tot se apropie weekend-ul, Blue Air a anunţat o nouă promoţie Smart Weekend cu 14,99% reducere pentru zborurile din/către Lisabona, Torino (Cuneo) şi Veneţia!

Între 5 şi 7 iulie îţi poţi planifica călătoriile pentru rutele:
Bucureşti – Lisabona, Lisabona – Bucureşti
Bacău – Torino (Cuneo), Torino (Cuneo) – Bacău
Bucureşti – Venetia, Venetia – Bucureşti

Perioada de călătorie este: 5 iulie – 14 septembrie 2013 pentru Lisabona, 5 iulie – 26 octombrie 2013 pentru Torino şi 5 iulie – 10 septembrie 2013 pentru Veneţia.

7 Comentarii
 1. Vlad says

  Cum va explicati atunci ca la TAP checkin-ul se poate face in continuare online??

  1. Sorin Rusi says

   TAP este compania Portugaliei. E normal sa aiba anumite facilitati. Plus ca TAP este companie full service si poate garanta altfel anumite actiuni…

 2. Vlad says

  Bun…si atunci de ce la Wizz se poate face checkin online catre/dinspre Luton, la Blue, din nou NU??

  Cred ca problema e in alta parte de fapt…

  1. Sorin Rusi says

   Pe Luton n-am verificat daca se poate face. Nici nu stiu daca au avut pe Luton check-in online. Nu am zburat cu Blue si Wizz spre Londra.

   Cert este ca situatiile difera de la companie la companie si de la aeroport la aeroport. Stiai ca Wizz nu garanteaza viza spre Dubai, dar TAROM si FlyDubai da? Un exemplu valabil acum. Insa Wizz spune ca incearca sa rezolve problemele pana va inaugura zborurile low-cost intre Bucuresti si Dubai…

   1. Sorin Rusi says

    Si nu e o tragedie ca nu se face online. Cu atat mai mult, nu se mai plateste in aeroport…Wizz taxeaza grav daca nu faci check-in online si vrei sa-l faci in aeroport…

 3. Vlad says

  Imi pare rau sa va spun, dar nici Tarom si nici flyfubai nu garanteaza viza pentru Dubai, ci ofera asisenta in vederea obtinerii acesteia. Daca cititi cu atentie termenii si conditiile biletului veti vedea ca aceste companii aeriene nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care pasagerului ii este respinsa aplicatia pentru viza!

  Cat despre checkinul online la Blue air, va pot spune din surse foarte sigure urmatorul lucru: pe zborurile unde checkin-ul online este disponibil agentii de la boarding „prind” in medie 3 pasageri/zbor cu bagaj de mana care nu se incadreaza in dimensiunile specificate care sunt obligati sa plateasca o taxa ridicol de mare la poarta. Pentru zborurile unde se face checkin-ul la aeroport la ghiseu bagajele de mana se si cantaresc, iar in medie 15 pasageri platesc excedentul. Faceti dvs. calculele… Nu mai stiu de unde sa mai scota bani….

  1. Sorin Rusi says

   Nu am ce calcule sa fac. Daca pasagerii ar respecta regulile..totul ar fi perfect. Hai sa incercam sa respectam regulile si sa nu mai cautam solutii de pacaleala si furt. Am zburat cu mai multe companii aeriene si mereu am respectat regulile fiecaruia. N-am avut probleme! E simplu 🙂

   Chiar vreau sa-i prinda pe toti cei care nu respecta regulile. Am venit de la Madrid si o tanara pasagera dorea sa urce in avion cu un geamantan in dimensiuni peste limita si cu 16 Kg. Pai unde ne trezim asa? Aviatia nu e sat fara caini…Iar exceptie de la regulament nu se face.

   Eu va spun alt lucru. Cati fac check-in online pe zboruri low-cost? Poate majoritatea. Dar stiti cati se supara pe faptul ca trebuie sa-l faca contra cost in aeroport? mult mai multi fata de cei prinsi cu bagajele care depasesc limitele admise. Asa ca check-in gratuit la aeroport pe zborurile din/spre Lisabona e chiar foarte ok.

Leave A Reply

Your email address will not be published.