Charterele Blue Air, operate în condiții normale

0 302

Având în vedere informațiile cu privire la situația din Turcia, compania Blue Air precizează că toate zborurile charter programate pentru astăzi, 16 iulie 2016, se desfășoară în condișii normale. Aeroportul din Antalya este deschis și fără restricții.

Charterele Blue Air

Blue Air, împreună cu turoperatorii parteneri, are programate pentru astăzi 8 zboruri dinspre București, Iași, Cluj, Suceava și Timișoara către Antalya.

pasageri-antalya
FOTO: Matthias Vukovich / Live din aeroportul din Antalya

Decizia de operare a venit în urma consultărilor avute pe parcursul nopții cu reprezentanții tur operatorilor parteneri, cu agenții de handling din Antalya, dar și cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe Român.

În paralel, pe parcursul zilei, reprezentanții Blue Air au fost în permanent contact cu echipajele care operau zborurile. Acestea au reconfirmat că pe aeroportul din Antalya nu exista niciun semn de presiune perceptibil, operațiunile desfășurandu-se normal.

Pe aceasta cale, Blue Air dorește să reasigure pasagerii că, în strânsă legatură cu autoritățile statului, dar și cu agențiile tur operatoare partenere, situația este monitorizată. Iar zborurile sunt operate conform orarului stabilit și comunicat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.