blank

Cel mai mare parc de distracții din România va fi construit lângă Sfântu Gheorghe!

0 335

Cel mai mare parc de distracții din România va fi construit în județul Covasna, la 4 kilometri de orașul Sfântu Gheorghe, anunță Transilvania365. Se va întinde pe o suprafață de 37 de hectare, iar investiția urmează să fie realizată de HCR SRL, cea care administrează și ”Dino Parc” de la Râșnov.

Dacă ”Dino Parc” are în prim-plan dinozaurii, la Sfântu Gheorghe tematica principală va fi dragonii. Parcul va fi dedicat distracției în familie, cu copiii, ca și la Dino Parc din Râșnov. Proiectul este conceput de o echipă de arhitecți români, iar investiția se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

Construcția efectivă va începe în 2024 și va dura cel mult un an, astfel că în 2025 parcul își va putea deschide porțile pentru vizitatori.

Venim cu un concept unic, nu este preluat, singurul din România și nici în Europa nu știu să existe ceva de genul. Este un teren fain, așezat între două dealuri, la 4 kilometri de municipiul Sfântu Gheorghe. Sperăm ca la anul să începem construcția, iar în 2025 să fie finalizat proiectul”, a declarat Adrian Apostu, fondator al Dino Parc Râşnov.

Leave A Reply

Your email address will not be published.