Caută personajele ING şi poţi câştiga un kit complet de calatorie (concurs)

14 206

Dacă tot avem cod portocaliu de zăpadă în Bucureşti, venim cu o provocare. Radu m-a invitat într-o competiţie, mai exact într-un Treasure Hunt. Împreună cu voi, cei ce ne citiţi, trebuie să descoperim şi să fotografiem cât mai multe personaje aflate în staţiile RATB colantate cu ING, din Bucureşti. Din echipa face parte şi Bogdan, un mare fan al gadgeturilor.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Sunt 20 de personaje (Vampir, Vanatorul Tibi, Doamna Amina si pechinezul George, Rockerul Socaciu, Melcul – Domnul Vifor, Tata Marcel si bebe Sorel, Familia Martian, Fetele de la Capalna, Capitanul Agopian, Doamna Cecilia, Taco si Paco, Doamna si domnul Titza, Marele Rossini, Doamna Vichi, Bucatarul Pamfil, Robotelul Este, Mumia Rodrigo, Gimnasta Gina, Gimnasta Ginuta, Gimnasta Gineta) şi 60 de staţii RATB pe care le puteţi găsi pe site-ul zboruldeamsterdam.ro.

Trebuie să fotografiaţi un personaj sau mai multe, să urcaţi fotografiile pe conturile voastre de facebook, să luaţi link-urile la fotografii şi să le lăsaţi într-un comentariu la acest articol. Aşa aflăm şi noi cine a fotografiat cele mai multe personaje. Fotografiile trebuie să fie cât mai clare şi trebuie să menţionaţi staţiile RATB unde aţi făcut pozele.

Scopul este acela de a strânge imagini cu cele 20 de personaje într-un timp cât mai scurt. Cel care va fotografia cele mai multe personaje poate câştiga unul dintre cele 3 kituri complete de călătorie pe avion: umbrela, rucsac, cană, pernă şi pătura de avion.

Trebuie să ne grăbim. Succes la vânătoarea de personaje şi aştept comentariile voastre cu link-urile la poze!

P.S. Şi dacă tot ajungeţi în staţiile RATB colantate ING şi faceţi fotografiile,  eu recomand să scanaţi şi QR-codurile, îmbarcaţi cele 20 de personaje şi aveţi şansa să câştigaţi, prin tragere la sorţi, o vacanţă la Amsterdam. Succes! Mai multe informaţii pe zboruldeamsterdam.ro

14 Comentarii
  1. » Concurs ING!

    […] parte din echipa lui intr-un concurs organizat de catre cei de la ING. Alaturi de noi se afla si airlinestravel.ro. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a […]

  2. […] până acum echipa mea, pentru că sunt cu AirlinesTravel și Îmi Doresc în cârdășie, are poze din: Vasile Pârvan […]

  3. Roxana says
  4. Anna says

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.501651779896394.1073741827.100001547306144&type=1
    poze facute in Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Tricodava, Valea Ialomitei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »