Cat costa sa te plimbi un an prin lume??

Cât costă să te plimbi un an prin lume??

3 303
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Răspunsul care-mi vine în minte este următorul: Cât te ţine buzunarul!. Însă poţi optimiza cheltuielile şi te poţi bucura de un minim de confort, iar asta te duce spre un buget minim. Kyle şi Brianna de la RollGlobal.org sunt doi turişti care s-au plimbat în 2011 prin lume. Nu au făcut ocolul Pământului, dar au cutreierat mai multe tări din Europa (au fost şi prin România), Africa şi Asia.

La final au tras linie şi a rezultat că au cheltuit, prin rotunjire, 15 000 Dolari de persoană. E mult, e puţin? Din totalul acesta, 3000 Dolari au însemnat doar biletele de avion, iar 12 000 Dolari au fost cheltuiţi pe cazare şi mâncare. Mai jos aveţi graficul sumar oferit chiar de cei doi protagonişti!

De evitat Belgia şi Africa, iar pe ASIA mai mult focus! Dacă sunt doritori, acum aveţi o imagine de ansamblu cu privire la suma necesară. Curaj şi călătorie plăcută, doar să ne daţi de veste!:)

3 Comentarii
  1. Costin says

    Euro sau $?

  2. Sorin says

    Dolari! Vina mea..obisnuit cu moneda asta europeana, din instinct!:)

  3. […] Cu siguranta, omul cel mai potrivit pentru a raspunde la aceasta intrebare este Bogdan. Iar daca iti arunci intr-un moment de liniste ochiul pe albumele foto de pe profilul lui de Facebook iti tai venele pe lung, ca profesionistii. Un raspuns calculat gasiti insa aici. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.