Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Căştile Genius GX Gaming Zabius M HS-G250 – pentru iubitorii de sunet premium

3 557

Genius este o marcă ce aparţine companiei taiwaneze KYE Systems Corp. Aceasta a fost înfiinţată în 1983, având sediul central în Taiwan şi mai multe filiale în Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Hong Kong și China. Ca activitate de bază, KYE Systems Corp este un producător de echipamente IT&C, în special accesorii de tipul: tastaturi, căşti, tablete grafice, mousi, camere web, boxe etc. Le produce pentru Microsoft şi Hewlett Packard, dar şi sub marca proprie – Genius.

Pentru că piaţa de gaming se dezvoltă tot mai mult, iar cererea pentru astfel de gadgeturi (laptop-uri de gaming, console, accesorii etc.) este în creştere, Genius a lansat brand-ul GX Gaming, în 2011, cu scopul de a dezvolta periferice specializate şi personalizate pentru jucătorii profesionişti.

Printre aceste dispozitive se află şi căştile GX Gaming Zabius M HS-G250. Le am de ceva timp şi le folosesc în activitatea cotidiană şi călătorii. În decursul anilor, am avut o experienţă plăcută cu produsele Genius şi nici de data aceasta nu s-a lăsat mai prejos.

Pot spune că am fost plăcut surprins de aceste căşti încă de la primul contact vizual cu ambalajul. Pentru a accentua ideea de produs destinat gamingului, Genius foloseşte combinaţia de culori negru şi roşu, o combinaţie pe care o întâlnim tot mai des în rândul producătorilor de echipamente de gaming.

Genius GX Gaming Zabius M HS-G250

Mai jos aveţi câteva imagini cu ambalajul şi conţinutul pachetului şi un unboxing.

Specificaţii tehnice – Genius GX Gaming Zabius M HS-G250
Căști

Sensibilitate: 100 dB + / – 3dB
Frecventa de raspuns: 20Hz ~ 20KHz
Diametru difuzoare: 13 mm
Impedanta: 16 ohm
Lungime cablu: 1,2 m

Microfon

Tip: microfon omni-directional
Sensibilitate: 42 db-+ /-3dB
Frecventa de raspuns: 100Hz ~ 10KHz
Impedanta: 2,2 k ohm / 4.5Vdc

Experienţa cu Genius GX Gaming Zabius M HS-G250 este una plăcută. Căştile se fixează foarte bine în urechi, iar calitatea audio este premium. Fiind un iubitor de bass, am rămas plăcut surprins de modul în care acesta este redat de HS-G250. E de apreciat şi faptul că urechile mele nu „obosesc” după ce folosesc mult timp aceste căşti, nu simt acel disconfort pe care l-am simţit la alte căşti, fie ele interioare sau exterioare.

Le-am luat mereu în călătorii pentru a mă bucura de muzică pe durata deplasărilor, pentru a mă izola de cei din jur şi pentru a nu-i deranja cu preferinţele mele muzicale. Având un jack de 3.5 mm, căştile Genius GX Gaming Zabius M HS-G250 sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor, tabletelor şi laptop-urilor sau cu sistemele desktop prevăzute cu un astfel de port audio.

Nu am practicat prea multe jocuri şi nici nu am făcut teste specializate în sunet. Însă eu sunt mulţumit de aceste căşti, de sunetul redat, de calitatea materialelor folosite şi de ergonomia acestora. Unii probabil că nu vor aprecia bass-ul puternic sau poate nu vor suporta aceste căşti în urechi, poate vor considera că sunetele redate nu sunt la calitatea optimă, dar asta ţine şi de gusturile fiecăruia.

Căştile Genius GX Gaming Zabius M HS-G250

Eu le-am folosit foarte mult şi la vorbit. Îmi este mai uşor să ţin telefonul în rucsac sau în buzunar şi să mă bucur de „mâini libere”. Căştile Genius GX Gaming Zabius M HS-G250 beneficiază de un microfon pentru a putea comunica în jocuri sau în apeluri voce şi vin echipate cu un buton pentru a răspunde rapid la apeluri sau pentru a opri/porni muzica etc.

Pentru cei ce iubesc bass-ul, sunetul clar, puternic şi premium, recomand căştile Genius GX Gaming Zabius M HS-G250. Chiar dacă ele sunt dedicate gamingului, le puteţi folosi în diferite activităţi cotidiene. Să luaţi în calcul faptul că lungimea cablului e de doar 1.2 metri, ambele fire de la căşti sunt egale şi nu există un sistem de prindere pentru a le fixa de haine atunci când sunteţi în mişcare.

Legat de preţ şi disponibilitate, căştile Genius GX Gaming Zabius M HS-G250 se găsesc la PCGarage – 122,46 Lei (foloseşte codul H1XGCXJ6 şi te bucuri de o reducere de 1%).

3 Comentarii
 1. Cosmin says

  Sunt interesat sa achizitionez setul de casti dar inainte de asta as vrea sa te intreb daca stau bine in urechi si daca distorsioneaza la nivel inalt al volumului.
  Mai am un produs genius de care sunt foarte multumit si am zis de ce sa nu cumpar tot de la ei.

  1. Sorin Rusi says

   Da, mie imi stau foarte bine in urechi si chiar se aud foarte bine si la nivel inalt. Sunt pasionat de bas, de sunet clar si de volum maxim 🙂

   1. Cosmin says

    Suna bine ce zici tu despre ele :D. Eu mai ies la alergat din cand in cand si din aceasta perspectiva am intrebat daca stau bine in urechi. Ei, acum nu mai conteaza, am facut comanda si luni le voi ridica. Recenzia ta m-a ajutat destul de mult. Am sa revin cu niste pareri saptamana viitoare. Inainte sa inchei, ai observat o imbunatatire a calitatii sunetului dupa rodaj?

Leave A Reply

Your email address will not be published.