Câştigă un city break la Berlin cu Organizatia Germana pentru Turism în parteneriat cu airberlin

2 173

În perioada 1 – 31 Decembrie 2013, Organizaţia Germana pentru Turism în parteneriat cu airberlin, are în derulare un concurs prin care invită participanţii să cunoască mai bine Germania ca destinaţie de vacanţă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicită ACUM despăgubirea de până la 600€!AirHelp get compensation

Premiul concursului este un City Break de 3 zile (două nopţi) la Berlin, pentru două persoane, cu transportul şi cazarea asigurate.

Concursul este disponibil pe pagina www.germany.travel/concurs şi include 5 întrebări despre Germania ca destinaţie de vacanţă şi despre airberlin. Toţi cei care răspund corect celor 5 întrebari, vor intra în tragerea la sorţi pentru un city break de două persoane, la Berlin.

Organizaţia Germană pentru Turism este o institutie de stat ce promovează Germania ca destinaţie turistică şi are peste 30 de reprezentante în diferite ţări. Reprezentanţa din Serbia se ocupă de promovarea Germaniei în 6 ţări, inclusiv România.

airberlin este a doua cea mai mare companie aeriana din Germania şi din luna Ianuarie 2013 operează 7 zboruri săptămânale pe ruta Bucureşti – Berlin.

Am fost în Berlin de 3 ori şi mi-a plăcut. Am fost impresionat de curăţenie, punctualitate, cultură, istorie. Probabil că nu mă voi sătura de capitala Germaniei niciodata. Mai multe imagini cu Berlinul: Sony Center, Poarta Brandenburg, Berlin văzut ziua, Berlinul văzut noaptea

2 Comentarii
  1. Mica says

    Cine a castigat?

    1. Sorin Rusi says

      Asteptam si noi sa aflam. Extragerea nu o facem noi ci organizatorul!:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »