Câştigă un city break la Berlin cu Organizatia Germana pentru Turism în parteneriat cu airberlin

2 432

În perioada 1 – 31 Decembrie 2013, Organizaţia Germana pentru Turism în parteneriat cu airberlin, are în derulare un concurs prin care invită participanţii să cunoască mai bine Germania ca destinaţie de vacanţă.


Premiul concursului este un City Break de 3 zile (două nopţi) la Berlin, pentru două persoane, cu transportul şi cazarea asigurate.

Concursul este disponibil pe pagina www.germany.travel/concurs şi include 5 întrebări despre Germania ca destinaţie de vacanţă şi despre airberlin. Toţi cei care răspund corect celor 5 întrebari, vor intra în tragerea la sorţi pentru un city break de două persoane, la Berlin.

Organizaţia Germană pentru Turism este o institutie de stat ce promovează Germania ca destinaţie turistică şi are peste 30 de reprezentante în diferite ţări. Reprezentanţa din Serbia se ocupă de promovarea Germaniei în 6 ţări, inclusiv România.

airberlin este a doua cea mai mare companie aeriana din Germania şi din luna Ianuarie 2013 operează 7 zboruri săptămânale pe ruta Bucureşti – Berlin.

Am fost în Berlin de 3 ori şi mi-a plăcut. Am fost impresionat de curăţenie, punctualitate, cultură, istorie. Probabil că nu mă voi sătura de capitala Germaniei niciodata. Mai multe imagini cu Berlinul: Sony Center, Poarta Brandenburg, Berlin văzut ziua, Berlinul văzut noaptea

2 Comentarii
  1. Mica says

    Cine a castigat?

    1. Sorin Rusi says

      Asteptam si noi sa aflam. Extragerea nu o facem noi ci organizatorul!:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.