blankblank

Carpatair a scos la vânzare 5.000 de bilete la preţuri începand de la 85 euro

0 559

Cu ocazia deschiderii sezonului reducerilor de iarnă, Carpatair ascos la vânzare 5.000 de bilete la tarife promoţionale începând de la 85 euro (cu toate taxele incluse), spre 27 destinatii din România, Italia, Germania, Ucraina şi Republica Moldova.

Promoţia este valabila pentru biletele achiziţionate online pe website-ul companiei www.carpatair.com în perioada 20 ianuarie – 20 martie, pentru călătoriile efectuate în aceeaşi perioadă.

“Succesul campaniilor Green Day si Green Monday, lansate in cea de a doua jumatate a anului trecut, ne-a determinat sa venim in intampinarea nevoilor de calatorie ale pasagerilor nostri printr-o campanie de reduceri mai ampla, desfasurata pe o perioada mai lunga. Pe langa tarifele extrem de avantajoase, pasagerii nostri au la dispozitie o perioada de achizitie mai lunga, pentru a facilita planificarea calatoriilor. Pe intreaga durata a campaniei contorul instalat pe pagina de promotie va monitoriza in timp real situatia vanzarilor, astfel incat pasagerii nostri sa stie in fiecare clipa care este numarul biletelor disponibile in continuare la tarif promotional”

declară Paula Ardelean, Vice-Preşedinte Marketing şi Vânzări Carpatair.

Leave A Reply

Your email address will not be published.