blank

Carpatair a anunţat programul operaţional de vară pentru 2014

1 694

Ghinionul se ţine scai de Carpatair. După scandalurile de la Timişoara, dar şi în urma incidentelor în care au fost implicate aeronave Carpatair, imaginea companiei a avut de suferit. În prezent încă îşi mai caută locul în piaţă, fiind o companie full service. Din august 2013, Carpatair mai operează doar 4 aeronave: 3 Fokker 100 şi un Boeing 737.

La începutul acestei luni, compania regională românească a anunţat programul de vară pe 2014. Cred că este cel mai sărac program pe care l-a prezentat Carpatair în cei 15 ani de activitate.

Programul prezentat pe site-ul Carpatair va intra în vigoare pe 29 martie şi va fi valabil, sperăm noi, până pe 25 octombrie. Acesta cuprinde 4 rute cu plecare din Chişinău (Londra, Veneţia, Milano şi Roma), 2 rute din Timişoara (Stuttgart şi Roma) şi 2 rute cu plecare din Bacău (Roma şi Milano).

Până în luna martie, Carpatair a decis să suspende operaţiunile pe mai multe aeroporturi din România, dar şi de la Cernăuţi. În perioada 24 ianuarie – 28 martie, Carpatair nu va mai opera zboruri din şi spre aeroporturile din Timişoara, Bacău şi Craiova.

Să sperăm că îşi va găsi locul mult căutat şi va reveni în forţă pe piaţă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.