Călătorie la dublu: Ras Al Khaimah (EAU) și Musandam (SULTANATUL OMAN)

0 27

Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah (RAKTDA) și Ministerul Patrimoniului și Turismului din Oman, în colaborare cu Grupul OMRAN, au lansat campania “See Double” (Vezi dublu) – prima lor campanie promoțională comună care își propune să atragă vizitatorii să exploreze atât Ras Al Khaimah – Emiratul Naturii, cât și Guvernoratul Musandam,  în Oman.

Campania de vară, care leagă cele două destinații, încurajează călătorii să se bucure de distracție, aventură și frumusețe, creându-și astfel o cantitate dublă de amintiri. Un aspect suplimentar demn de menționat este faptul că promoția include oferta „Kids Go Free”, adică gratuitate pentru copii, acestă facilitate fiind disponibilă la multe hoteluri și atracții din Ras Al Khaimah și Musandam.

Campania “See Double” (Vezi dublu) a fost oficial anunțată în cadrul Târgului Internațional de Turism din Berlin (ITB Berlin), care se desfășoară în perioada 5-7 martie. Lansarea vine după semnarea unui Memorandum de Înțelegere (MoU) în noiembrie 2023 cu scopul de a desfășura inițiative de promovare și marketing turistic încrucișate, pentru a stimula turismul internațional în Ras Al Khaimah și guvernoratul Musandam.

Vezi la dublu

“See Double” (Vezi dublu) demonstrează argumentat cum călătorii își pot maximiza experiența vizitând două destinații remarcabile aflate la o distanță de doar 90 de minute una de cealaltă. Frumusețea naturală comună a măreților munți Hajar, precum și o bogată istorie și moștenire culturală interconectată promit să captiveze vizitatorii în acestă vară.

Prin asocierea destinațiilor, vizitatorii vor avea oportunitatea de a experimenta dublu, explorând atracții de neuitat precum:

  • 64 km de coastă uimitoare în Ras Al Khaimah și observarea delfinilor în Golful Arabiei, în Musandam
  • Zborul Jais, cea mai lungă tiroliană din lume pe muntele Jebel Jais, și tiroliana din Musandam, cea mai lungă tiroliană peste apă
  • Perlele Suwaidi din Ras Al Khaimah – singura fermă de perle în funcțiune din regiune – și o croazieră tradițională cu bărcile numite dhow în Musandam, ce oferă priveliști ale faimoșilor „fiorzi deșertici”
  • Fortul Dhayah și Fortul Khasab – forturi militare care datează din secolele al XVI-lea și respectiv al XVII-lea
  • Drumetii pe muntele Jebel Jais, cel mai înalt vârf din EAU, și un safari în munții Hajar din Oman
  • Plimbarea palpitantă cu bobul Jais Sledder pe Jebel Jais, cu bilete gratuite pentru copiii cu vârsta de 12 ani și mai mici, la fiecare bilet de adult achiziționat în această vară.

Campania este valabilă între 15 iunie și 15 septembrie și va avea activă promoția „Copiii stau gratuit” la cele mai multe hoteluri și resorturi din Ras Al Khaimah și Musandam.

Ras Al Khaimah și Guvernoratul Musandam se mândresc cu resurse naturale remarcabile, atracții istorice remarcabile, o ofertă culturală bogată și experiențe de aventură în aer liber.

Leave A Reply

Your email address will not be published.