blank

„Cadet pilot career” – caravana Wizz Air

0 885

Wizz Air se alătură CTC Aviation în cadrul unei caravane de promovare a carierei aviatice la București, Budapesta și Varșovia cu scopul de a atrage candidați pentru noul program WIZZ de pregătire a cadeților, anunțat luna trecută.

“WIZZ este încântată să sprijine acest turneu de promovare care le oferă o oportunitate incredibilă oamenilor din Europa Centrală care au visat la o carieră de pilot de avion – și cel mai important, de pilot WIZZ”, a declarat David Morgan, Chief Pilot WIZZ, cel care va susține o prezentare și va răspunde la întrebările potențialilor candidați din fiecare oraș. “Principalul avantaj al acestui program de training este un loc de muncă garantat în calitate de co-pilot WIZZ, de îndată ce stagiarul va finaliza cu succes cursul de pregătire.”

WIZZ s-a alăturat CTC Aviation și Academiei Centrale Europene de Zbor pentru a crea un stagiu de pregătire în aviație pentru începători. WIZZ și CTC Aviation vor lansa caravana de promovare pentru a prezenta programul candidaților interesați și familiilor lor.

Programul sesiunilor de întâlniri este următorul:

9 iunie București Angelo Airporthotel
10 iunie Budapesta Skycourt Conference Centre
12 iunie Varșovia Courtyard Warsaw Airport

Fiecare sesiune se desfășoară de la 16:00 la 21:00 cu prezentări începând de la 16:30 la 19:00, urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri, alături de piloții WIZZ și consilierii pentru o carieră de pilot, de la CTC Aviation.

După parcurgerea cu succes a programului de training, candidaților selectați li se va face o ofertă, supusă anumitor condiții, ce va consta într-un contract de angajare pe postul de copilot WIZZ. Programul de training pentru un start în carieră (ab initio) îi poartă pe cei aflați în pregătire, de la puțină experiență sau deloc, până pe scaunul de copilot al avioanelor WIZZ, Airbus A320 sau A321. De asemenea, aplicanții au posibilitatea de a-și exprima preferința dacă vor să își completeze programul de pregătire de zbor la centrul de training de ultimă generație a companiei CTC Aviation în Noua Zeelandă sau în Phoenix, Statele Unite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.