blankblank

Business Lounge şi Protocol Service – servicii Blue Air pe Otopeni

0 1.423

Din 25 martie, odată cu începerea operarii zborurilor pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, pasagerii Blue Air pot beneficia de un tratament special în cadrul celor două noi servicii – Business Lounge şi Protocol Service.

Primul serviciu este valabil doar pentru plecările din Bucureşti – Aeroportul Internaţional „Henri Coanda”, iar al doilea este valabil atât pentru plecări cât şi pentru sosiri. Ambele pot fi achiziţionate în cadrul procesului de cumpărare al biletului de avion sau ulterior, direct de pe site-ul companiei Blue Air, prin Call Center sau la agenţiile partenere.

Serviciul Business Lounge aduce un plus de confort celor care aşteaptă să fie îmbarcaţi pentru zborurile companiei. Pasagerii care şi-au achiziţionat serviciul “Business Lounge” vor primi de la biroul de ticketing Blue Air o invitaţie personalizată, în baza căreia vor avea acces în unul dintre cele două saloane, după efectuarea în prealabil a formalităţilor de check-in, Control Securitate şi Frontieră.

Tariful pentru serviciul Business Lounge este de 20 EUR de persoană.

Pasagerii care opteaza pentru Serviciul Protocol – Plecări se vor prezenta la biroul de ticketing Blue Air din cadrul Aeroportului de unde vor fi preluaţi de către personalul Serviciului Protocol – AIHCB, după efectuarea formalităţilor de check-in. Pasagerii vor fi conduşi cu prioritate pentru realizarea formalităţilor de Control Securitate şi Frontieră şi vor fi invitaţi în Salonul de Protocol.

Pasagerii care opteaza pentru Serviciul Protocol – Sosiri vor fi întâmpinaţi la avion şi vor fi conduşi în Salonul de Protocol, dacă doresc. Ulterior, pasagerii vor fi conduşi prioritar pănă la punctul de trecere a Frontierei şi vor fi îndrumaţi către sala de vamă. Personalul Serviciului Protocol nu se va implica în recuperarea bagajelor şi controlul vamal.

Tariful pentru Serviciul Protocol este de 70 euro de persoană per segment de zbor.

Mai multe informaţii despre facilităţile celor 2 servicii pe site-ul companiei aeriene Blue Air!

Ţin să precizez că Blue Air nu a scumpit tarifele la bilete odată cu începerea operarii zborurilor pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.