București – Rhodos cu Wizz Air, din 18 iulie 2021

0 1.001

Wizz Air extinde rețeaua operațională dintre România și Grecia cu adăugarea unei noi rute directe. Vorbim aici de București – Rhodos, din 18 iulie 2021. Conform sistemului de rezervări, Wizz Air va opera 2 zboruri săptămânale pe ruta București – Rhodos, în zilele de miercuri și duminică, conform orarului de jos.

W6 3027 București H. Coandă 06:10 – 07:55 Rodos
W6 3028 Rodos 08:30 – 10:15 București H. Coandă

Tarifele pornesc de la 99 lei/segment, preț în care aveți inclus doar bagajul mic de mână. Durata zborului este estimată la 1:45 ore. Pe ruta București – Rhodos, Wizz Air va concura cu Blue Air. Din Rhodos, Wizz Air mai zboară spre destinațiile: Viena, Sofia, Tel Aviv, Varșovia, Londra Luton, Budapesta.

Insula Rhodos este una dintre cele mai frumoase din Grecia. Rhodos are multe obiective turistice istorice, fiind și oraș medieval. Denumită „Insula Trandafirilor”, Rhodos are și alte avantaje: cazarea este ieftină, iar localnicii vorbesc engleza. Partea de nord a insulei este renumită pentru obiectivele turistice, iar partea de sud este mai calmă, perfectă pentru relaxare, mai ales că plajele nu sunt aglomerate. În Rhodos se poate ajunge cu avionul sau feribotul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.