Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

București – New York via Atena cu Emirates

Emirates promovează ruta Atena - New York în Balcani. În cadrul unui eveniment organizat la București, transportatorul arab a prezentat ofertele pentru București - New York via Atena!

0 1.996

Începând cu 12 martie 2017, Emirates a lansat ruta Dubai – New York (Newark) via Atena.

Dacă aveți în plan să călătoriți la New York și doriți să testați serviciile Emirates, profitați de zborurile zilnice București – New York via Atena la prețuri de la 647 EURO.

București – New York via Atena

Noile oferte au fost gândite pentru a pune la dispoziţia călătorilor, care zboară din România spre Newark Liberty cu tranzit prin Aeroportul Internațional Atena (AIA), oportunitatea de neratat de a beneficia de serviciile excelente ale companiei Emirates.

Anunțul a avut loc în cadrul unui eveniment comercial Emirates organizat la București, în colaborare cu Aeroportul Internațional Atena (AIA), având ca scop promovarea rutei Atena – Newark către operatorii de turism care vizează atât România, cât și țările din regiunea extinsă a Balcanilor, precum Albania, Bulgaria și Serbia.

Dar atenție! Emirates nu zboară la București. Zborurile pe ruta București – Atena sunt operate by Aegean Airlines sau TAROM. Mai jos aveți o simulare făcută de noi pentru București – Newark via Atena!

Bucuresti-Newark-Atena-Emirates

Puteți să călătoriți și spre Dubai via Atena. Cu toate că Bucureștiul este legat cu zboruri directe de Dubai, posibil ca unii să dorească să zboare via Atena pentru a se bucura de serviciile Emirates și poate prețul va influența achiziția.

Bucuresti-Dubai-Atena-Emirates

Folosind o flotă formată din avioane Boeing 777 și Airbus A380, Emirates continuă să își satisfacă pasagerii din toate clasele, prin confortul ridicat și prin serviciile de calitate, inclusiv mese inspirate de culturi culinare locale, scaune spațioase și mai mult de 2.500 canale de divertisment disponibile la bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.