blank

Preţ ŞOC: Bucureşti – Milano Bergamo de la 248 lei cu Blue Air

2 614

Începem luna aprilie cu o ofertă şoc şi nu e păcăleală. Pe site-ul Blue Air am găsit o super ofertă pentru Milano, în luna mai. Bucureşti – Milano Bergamo – Bucureşti de la 248 lei.

Simularea noastre a fost făcută pentru perioada 5 mai – 15 mai. Am găsit zborul de dus la 89.99 lei, iar returul la 66.99 lei, la care se mai adaugă taxele de aeroport şi taxa de transfer bancar. Dacă plătiţi personal la ghişeul băncii, preţul se va calcula fără taxa de transfer bancar, dar pot apărea alte taxe. Nu este exclus să mai apară o mică taxă la procesare la finalul comenzii. Însă, chiar şi aşa, preţul este foarte bun.

bucuresti_milano

milano_bucuresti_mai

bucuresti_milano_pret_total

Pe 5 mai, ortodocsii sărbătoresc Paştele. Aşa că dacă aveţi rude apropiate în Italia, în zona Milano, poate doriţi să ciocniţi un ou roşu cu acestea. Este bine să vă grăbiţi, locurile sunt limitate.

Menţionez că la Blue Air aveţi bagajul de cabină gratuit. Acesta are dimensiunile standard IATA 55 x 40 x 20 cm şi poate cântări până la 10Kg. Dimensiunile bagajului includ toate accesoriile acestuia (roţi, mânere, buzunare exterioare etc).

Menţionez că orice altă dorinţă, ce ţine de servicii şi modalităţi de plată, poate aduce costuri în plus sau în minus.

2 Comentarii
  1. Alex says

    Misto 🙂 Eu am zburat Bucuresti – Forli cu 10 EUR 😀 Acum vreo doi ani.

    1. Sorin Rusi says

      Stau cu ochii pe ei…Poate mai prind ofertele de anul trecut cu 149 LEI Bucuresti – Milano 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.