București – Marrakech cu Blue Air și Lidl Tour, din 3 noiembrie 2018

Blue Air (cea mai mare companie aeriană românească) și Lidl Tour (magazinul online cu vacanțe) le oferă turiștilor români zboruri directe București - Marrakech. Ruta va fi inaugurată pe 3 noiembrie 2018.

0 455

Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul Blue Air, iar de pe site-ul Lidl Tour (www.lidl-tour.ro), cei interesați de o vacanță în Maroc pot achiziționa diferite pachete turistice cu zbor direct. Zborurile București – Marrakech încep pe 3 noiembrie și se vor desfășura, în fiecare sâmbătă, până pe 5 ianuarie 2019.Pentru români, Marrakech a fost o destinație exotică dorită, dar lipsa opțiunilor de zbor directe a descurajat mulți turiști să descopere ”capitala turistică” și fosta capitală imperială a Marocului. Prin parteneriatul dintre Blue Air și Lidl Tour, turiștii se pot bucura acum de zboruri directe între București și Orașul Roșu.

București – Marrakech cu Blue Air

Una dintre cele mai interesante destinații din afara Europei, Marrakech este un amestec de istorie, cultură, tradiție și o energie specială care trebuie să fie experimentată pentru a fi înțeleasă.

Marrakech-Blue-Air-Lidl-Tour

Până și celebrul creator de modă Yves Saint Laurent a fost fermecat de exotismul orașului, declarând că Marrakech l-a învățat totul despre culoare.

Pe lângă Orașul Roșu mai poți explora Sahara, te poți relaxa pe plajele exotice de la Agadir, ori poți face un tur al celebrelor Orașe imperiale Marrakech, Ouarzazate, Fes, Rabat sau Casablanca.

Cu o arhitectură fascinantă, peisaje ce îmbină plaje cu nisip fin și deșerturi aride, bazare ce freamătă în agitația urbană și specialități culinare cu arome exotice. Combinația fermecătoare pe care o vei trăi în Maroc, cu zborurile directe oferite de Blue Air și Lidl Tour.

Leave A Reply

Your email address will not be published.