blank

București – Kutaisi cu Wizz Air, 3 iulie 2018

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță astăzi deschiderea în vara acestui an a primului zbor direct din România spre Georgia.

0 615

Noua rută București – Kutaisi, Georgia, va fi inaugurată pe 3 iulie 2018. Vor fi operate trei zboruri pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Tarifele pornesc de la 109 lei/segment. Biletele pot fi deja rezervate pe site-ul .

București – Kutaisi cu Wizz Air

Călătorii WIZZ aflați în căutare de peisaje de poveste care îți taie respirația, cu podgorii întinse, cu biserici milenare sau străzi ascunse, ar trebui să aleagă Georgia. Orașul Kutaisi este unul dintre cele vechi orașe din lume, cu locuri speciale ca: mănăstirea Gelati sau catedrala Bagrati, ambele aflate în patrimonial mondial UNESCO și unele dintre destinațiile favorite ale turiștilor.

În același timp, Kutaisi este poarta de intrare a Georgiei, poate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, cu un împăienjeniș de poteci atât de apreciate de turiști pentru drumeții, pentru curse cu bicicleta, pârtii de schi sau locuri de rafting sau călărie.

Ca parte a celui mai mare plan de extindere, #WIZZaroundEurope, compania aeriană a adăugat o nouă destinație rețelei din România aflată în continuă creștere și care este formată în prezent din peste 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale.

Continuând investițiile și diversificarea în continuu a rețelei WIZZ în România, în 2018 vor fi inaugurate 19 rute noi. Acestea vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.

Pasagerii WIZZ pot urmări extinderea impresionantă a rețelei WIZZ și campania #WIZZaroundEurope prin hashtag-ul aferent pe canalele Social Media ale WIZZ pentru surprize și concursuri distractive.

Leave A Reply

Your email address will not be published.