blank

Bucureşti – Dubai cu Emirates, începând cu 2014

3 656

Conform unor informaţii din aviaţie, am aflat că oficialii companiei aeriene Emirates au purtat discuţii cu diferite instituţii şi agenţii de turism din România, scopul fiind acela de a începe operarea zborurile pe ruta Bucureşti – Dubai.

În urma acestor discuţii, încă nu s-a stabilit concret dacă vor zbura sau nu la Bucureşti, dar sursele din turism şi aviaţie sunt optimiste. Conform mediafax, surse din turism spun că Emirates ar putea începe operarea rutei Bucureşti – Dubai chiar din acest an. Sursele din aviaţie nu confirmă, dar nici nu infirmă. Tot ce e posibil, poate chiar din sezonul de iarnă 2014-2015.

Eu încă rămân sceptic cu privire la inaugurarea rutei în 2014. Aş înclina mai mult pentru sezonul de vară 2015, o perioadă când şi românii merg mai mult în vacanţă. În prezent, trebuie să ţinem cont de faptul că ruta Bucureşti – Dubai este acoperită de TAROM, Wizz Air şi FlyDubai (subsidiara low-cost Emirates). Nu trebuie să neglijăm nici faptul că Emirates are o flotă formată doar din avioane mari şi foarte mari, cel mai mic avion fiind Airbus A330-200 cu o capacitate de 237 de locuri.

Voi ce credeţi? Emirates va inaugura ruta Bucureşti – Dubai până la finalul anului 2014?

Leave A Reply

Your email address will not be published.