Bucureşti – Basel (Elveţia) şi Bucureşti – Nürnberg cu Wizz Air, din 26 octombrie 2014

1 837

Wizz Air anunţă extinderea în România. Compania va opera, pentru prima dată, cu 7 aeronave din Bucureşti, în timpul sezonului de iarnă. În plus faţă de aceste evoluţii pe piaţa locală, Wizz Air va adăuga şi 3 noi servicii: Cluj-Napoca – Nürnberg de la 1 octombrie, Bucureşti – Basel (Elveţia) şi Bucureşti – Nürnberg, de la sfârşitul aceleiaşi luni, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămănă.

Nürnberg, cea mai nouă destinaţie pe harta Wizz Air, al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Cu aceste 3 noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România, către 40 de destinaţii. Compania anunţă, în plus, creşterea frecvenţa celor mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu 9 zboruri săptămânale din Cluj – Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti. De asemenea, populara rută Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră, iar datorită cererii devine disponibilă pe durata întregului an.

Cu doar o săptămână în urmă, Wizz Air inaugura o nouă rută, Sibiu – Londra. Expansiunea puternică din România are potenţialul să stimuleze piaţa muncii în domeniul aviaţiei şi al turismului, mai mulţi vizitatori putând acum călători la tarife mici.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA:

Ruta Zile Începând cu Tarife de la**
Bucureşti – Nürnberg Joi; Duminică 26-Oct RON 129
Bucureşti – Basel Miercuri; Duminică 26-Oct RON 129
Cluj-Napoca – Nürnberg Miercuri; Duminică 1-Oct RON 129

CREŞTEREA FRECVENŢELOR PENTRU CELE MAI POPULARE RUTE WIZZ AIR

Ruta Zboruri săptămânale
Bucureşti – London Luton De la 14 la 20
Bucureşti – Malaga 1 zbor săptămânal în timpul iernii
Cluj-Napoca – London Luton De la 7 la 9

 

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat:”Anunţul de astăzi subliniază angajamentul nostru faţă de România. Cu cele trei noi servicii punem acum la dispoziţie 84 de rute internaţionale din 7 aeroporturi din România. Noile zboruri către Nuremberg din Bucureşti şi Cluj-Napoca oferă oportunitatea perfectă pentru o scurtă vacanţă la tarife cu adevărat accesibile, combinate cu o experienţă de călătorie excelentă. Sperăm că noile noastre rute vor fi bine primite de către clienţi şi că vor avea efecte pozitive în aviaţie şi turism, având în vedere tarifele mici disponibile către România”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.