blank

Bucuresti – Baku cu TAROM, suspendată din sistemul de rezervări

0 1.017

Update 7 februarie 2019: Ba(a)ku, Ba(nua)ku. TAROM joacă alba-neagra cu ruta București – Baku. În acest moment, ruta nu se mai regăsește în sistemul de rezervări al companiei TAROM. Se pare că ruta a fost suspendată înainte de a fi lansată.

Știrea inițială: În mai 2018, am publicat un articol prin care anunțam mai multe rute . Unele erau interne, majoritatea fiind deja operaționale, altele erau internaționale. Cele mai interesante erau cele spre: Baku, Odesa, Tbilisi, Yerevan.

Inițial, aceste rute ”exotice” au fost anunțate cu începere din vară, ulterior fiind amânate spre toamnă. Însă TAROM nu s-a grăbit cu încărcatul lor în sistemul operațional. Odată cu debutul toamnei, observăm că încep să apară. Am scris despre București – Odesa și București – Tbilisi, ambele cu debut din 31 octombrie 2018.

Orarul zborurilor Bucuresti – Baku cu TAROM

Însă, abia din 3 aprilie 2019 va debuta ruta București – Baku cu TAROM. Ruta a fost încărcată pe site-ul companiei aeriene. Vor fi operate 2 zboruri directe, în zilele de miercuri și vineri, conform orarului:

RO139 București 00:30 – 05:30 Baku
RO140 Baku 06:15 – 07:25 București

Orarul nu este unul confortabil pentru români, însă este unul foarte bun pentru cei din Azerbaidjan. Sunt zboruri de noapte, cu plecare noaptea târziu din București și aterizarea devreme în Baku. Iar returul este foarte bun pentru cei ce călătoresc din Baku spre București, ajungând la 07:25 în România. Ora le va permite să prindă zboruri spre alte destinații din Europa.

Zborurile vor fi onorate cu aeronave de tipul Boeing 737-300, iar durata zborurilor este de aproximativ 3 ore. Oficial, ruta a fost încărcată în sistemul de rezervări TAROM. A avut grijă Octavian Barbur să ne atenționeze (Mulțumim!) :)!

Leave A Reply

Your email address will not be published.