București – Ancona cu Wizz Air, din 13 decembrie 2022

0 204

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță astăzi adăugarea a două noi rute de pe aeroporturi din România către două destinații din Italia. Românii pot călători acum din București către Ancona, în zilele de marți și sâmbătă, începând cu 13 decembrie. În plus, un alt zbor va decola din Cluj-Napoca către Perugia, în fiecare miercuri și duminică, începând cu 14 decembrie. Biletele pentru aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Bucuresti – Ancona si Cluj – Perugia

Populare în rândul românilor ce călătoresc pentru vacanțe și pentru a se reuni cu prietenii și familia din Peninsula Italiană, aceste noi zboruri suplimentează rutele deja existente, operate din România către diverse destinații în Italia, țara cu cele mai multe destinații WIZZ disponibile din București și Cluj-Napoca. Împreună cu cele două noi destinații, Wizz Air va opera spre Italia 12 rute de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București și 9 rute de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Astfel, pasagerii români vor putea călători cu aceste două noi zboruri Wizz Air la prețuri reduse către două dintre cele mai renumite orașe istorice ale Italiei. Unul dintre cele mai importante porturi de la Marea Adriatică, cu o istorie de peste două mii de ani, Ancona este o destinație perfectă pentru cei care așteaptă cu nerăbdare o vacanță pe plajă și vor să descopere istoria impresionantă a orașului. Situat în centrul Italiei, Perugia este un oraș cu o bogată istorie a artelor, găzduind și una dintre cele mai vechi universități din Europa.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

RUTĂZILEÎNCEPÂND CUDE LA
București – Anconamarți, sâmbătăDecember 13th 202224.99 EUR / 119 RON
Cluj-Napoca – Perugiamiercuri, duminicăDecember 14th 202224.99 EUR / 119 RON
Leave A Reply

Your email address will not be published.