British Airways a filmat un nou safety video, implicând mai multe vedete din Marea Britanie

Cine are la activ cel puțin un zbor, probabil că a remarcat acel instructaj făcut de însoțitorii de bord înainte de zbor. Însă oare câți dintre cei aflați la bord sunt atenți cu adevărat?

0 532

Până în prezent, am reușit să strâng în palmaresul personal zeci de zboruri. Fiecare zbor începe cu instructajul făcut de însoțitorii de bord. Sunt acele 5-10 minute cu informații despre siguranța bordul avionului și ce ar trebui să facem în caz de depresurizare, aterizare pe apă, aterizare forțată etc, timp în care aeronava rulează spre pistă.British Airways a filmat un nou safety video

În majoritatea cazurilor, cei aflați la bord sunt preocupați cu admirarea avioanelor, cu ascultat muzică sau butonarea telefoanelor.

Pentru a atrage atenția pasagerilor, companiile aeriene au dezvoltat tot felul de filmulețe amuzante, dar în același timp și practice. Au fost filmate personaje din desene animate, vedete de televiziune, sportivi, actori, politicieni etc. Cu toții având aceeași menire, să transmită informațiile cu privire la siguranța în timpul zborului.

Astăzi vă prezentăm noul trailar al filmulețului cu instrucțiunile de siguranță, care va rula la bordurile aeronavelor British Airways. Veți vedea 10 vedete britanice, inclusiv pe actorul Rowan Atkinson, care a devenit celebru prin personajul Mr. Bean.

Acest filmuleț are și o latură umanitară, fiind realizat în colaborare cu Comic Relief, o organizație caritabilă britanică fondată în 1985 de Richard Curtis și Lenny Henry. Noul savety video va fi lansat oficial în septembrie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.