blank

British Airways face schimbări pe ruta București-Londra

0 613

Odată cu trecerea la orarul de iarnă, primul dintre cele două zboruri zilnice ale British Airways pe ruta București – Londra va fi programat cu aproximativ o oră mai devreme. Această schimbare facilitează accesul pasagerilor la conexiuni transantlantice mai rapide. Iată orarul de zbor valabil începând din 27 octombrie 2014:

Luni, marți, joi și vineri – ora de decolare de pe Aeroportul Otopeni este 07:50, urmând să aterizeze pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow la ora 09:35, ora locală
Miercuri – ora de decolare de pe Aeroportul Otopeni este 08:00, urmând să aterizeze pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow la ora 09:45, ora locală
Sâmbătă și duminică – ora de decolare de pe Aeroportul Otopeni este 08:10, urmând să aterizeze pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow la ora 09:55, ora locală.

Datorită acestei schimbări, oaspeții British Airways vor beneficia de conexiuni mai multe și mai rapide către anumite destinații din Statele Unite ale Americii și Asia, cum ar fi New York, San Francisco, Dallas sau Tokyo.

De asemenea, devansarea orei de decolare din București permite pasagerilor posibilitatea unei călătorii de o zi la Londra, zborul de întors fiind programat la ora 17:30, ora Londrei.

Mai mult, oaspeţii British Airways care optează pentru bilete de tipul “hand baggage-only” se pot bucura în continuare de oferta British Airways în ceea ce privește dimensiunile bagajului de mână (56cm x 45cm x 25cm), plus o poşetă sau o geantă de laptop. Biletele de tipul “hand-baggage only” le permit pasagerilor să îşi creeze rezervările cele mai convenabile, fie folosindu-se de flexibilitatea disponibilă pentru una sau chiar ambele direcţii ale călătoriei, fie datorită reducerii de preţ acordate celor care nu au bagaj de cală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.