Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Bombardier CS300 va opera zboruri de test alături de airBaltic

0 351

Pe 27 septembrie, a doua aeronavă Bombardier CS300, din flota de test, a ajuns la Riga. Alături de airBaltic, va opera zboruri de test pe diferite rute din Europa și Orientul Mijlociu. Asocierea nu e întâmplătoare, transportatorul din Letonia fiind clientul de lansare pentru acest model.

bombardier-cs300-airbaltic

Zboruri de test Bombardier CS300 alături de airBaltic

Bombardier CS300 vine personalizat cu livery airBaltic și va zbura din Riga spre Vilnius, Lituania; Tallinn, Estonia și Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Aceste zboruri sunt practicate pentru familiarizarea personalului de la sol cu avionul.

O tehnică pe care am întâlnit-o și în cazul Bombardier CS100, care a operat zboruri de familiarizare alături de SWISS.

Cu o comanda ferma pentru 20 de avioane Bombardier CS300, airBaltic face un pas important pentru uniformizarea flotei all Bombardier. Operatorul low-cost din Letonia mai deține 12 aeronave de tipul Bombardier Dash 8 Q400 NextGen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.