Bologna – Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Târgu Mureş cu Wizz Air din 31 martie 2013

4 546

Wizz Air a anunţat 5 noi rute ce vor fi operate de la aeroportul din Bologna, începând din 31 martie către Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş şi Sofia. Se estimează că aceste rute vor transporta peste 220.000 de pasageri în primul an de operare.

Wizz Air operează deja de la 14 aeroporturi italiene, iar flota de 40 aeronave noi Airbus A320 efectuează zboruri din 30 de ţări, pe 260 rute. Tarifele pentru noile rute sunt disponibile începând cu 22.99 Euro, iar zborurile pot fi rezervate pe wizzair.com.

Spre:

Data de începere

Zile

Tarife pornind de la

BUCUREŞTI

02.04.

marţi, joi, sâmbătă

€27.99

CLUJ-NAPOCA

       31.03.

luni, miercuri, joi, vineri, duminică

€27.99

TIMIŞOARA

31.03.

miercuri, duminică

€27.99

TÂRGU MUREŞ

13.05.

luni, vineri

€22.99

SOFIA

01.04.

luni, vineri

€37.99

4 Comentarii
  1. Maestrul RA says

    Deci Wizz opereaza pe 260de destinatii cu 40 de avioane…..TAROM cu 23 de avioane spre cate destinatii zboara ??? Nu ar trebui cumva spre 130 , adica pe la jumatate ??????

  2. Sorin says

    Nu! Wizz Air nu are nevoie de baze pentru a opera zboruri. Un full service nu poate deschide baze asa usor si nu poate opera in afara bazelor pentru ca trebuie sa-si asigure toate conditiile la sol, de la catering si furnizorul de combustibil si pana la tehnicieni.

    La low-cost treaba e foarte mult simplificata, se folosesc de serviciile oferite de aeroporturile din provincie, care sunt destul de simplificate…

  3. Mihai N. says

    Wizz Air e low cost normal ca trebuie sa mai reduca din cheltuieli. Cate companii isi angajeaza tehnicienii lor pe fiecare aeroport pe care aterizeaza ?

  4. Sorin Rusi says

    Mihai, mai toate companiile full service isi fac baze la standardele la care trebuie sa opereze. De ce credeti ca marile companii full service trec prin hub-urile principale? Air France zboara via Paris, Lufthansa zboara via Frankfurt, Munich, KLM zboara via Amsterdam.

    Cele low-cost pot aloca un avion pe orice aeroport doresc si de acolo sa opereze cateva rute pe zi. Operatorii low-cost nu au standarde de full service…Mai multe intr-un articol dedicat pe acest subiect. Vezi cazul Wizz Air care a alocat 1-2 avioane pe diferite aeroporturi din tara si opereaza zboruri spre Italia si Spania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.