fbpx Boeing livreaza primul Boeing 747-8i spre Lufthansa

Boeing livrează primul Boeing 747-8i spre Lufthansa

0 336
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În ultimele 2 luni v-am tot povestit despre noua aeronavă Boeing 747-8i şi despre faptul că Lufthansa va fi prima companie aeriană care va opera un astfel de avion. Iată că momentul a sosit şi Boeing livrează primul 747-8i. Nu a fost pe 23 aprilie, aşa cum se anunţase oficial, dar nici nu se va întârzia foarte mult. Ceremoniile de dare şi primire vor avea loc pe 1 mai la Everett şi pe 2 mai la Frankfurt.

Cu această livrare, Boeing deschide “porţile” spre o nouă eră în aviaţia civilă. Spre una a eficienţei, cu performanţe mai bune şi cu un consum mai redus de carburanţi. Boeing şi Lufthansa au o istorie lungă în colaborări şi în a prezenta noile tehnologii în aviaţia modernă.

Angajaţii Lufthansa au început pregătirile pentru a primi noua aeronavă cu 4 motoare. Pe 1 mai, Boeing va organiza un eveniment festiv la baza din Everett, odată cu primul zbor al aeronavei 747-8i cu destinaţia Frankfurt. Lufthansa va organiza pe 2 mai la primire.

Generaţia de aeronave Boeing 747-8 Intercontinental va asigura un consum mai mic de combustibil, un zgomot redus al motoarelor şi emisii CO2 mai puţine comparativ cu generaţia 747-400. Avioanele 747-8i vor fi propulsate de 4 motoare GEnx-2B de la GE Aviation, subsidiară General Electric.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.