Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Boeing a livrat primul 787 Dreamliner Gulf Air

În aprilie, Boeing a livrat primul Dreamliner către Gulf Air. Este vorba de un 787-9 Dreamliner, primul din Regatul Bahrain. Odată cu acest 787 Dreamliner, Gulf Air a prezentat și noul livery.

0 292

Spre finalul lunii aprilie, Boeing și Gulf Air au marcat un moment istoric. Primul 787-9 Dreamliner Gulf Air a fost livrat. Acesta este primul din Regatul Bahrain. Vine configurat în 2 clase: 26 de locuri la Business Class și 256 de locuri la Economy Class.

Primul 787 Dreamliner Gulf Air

boeing-787-dreamliner-gulf-air

În acest an, compania Gulf Air este pregătită să preia încă 4 avioane Dreamliner. Transportatorul aerian din Bahrain intenționează să debuteze cu 787 Dreamliner pe ruta Bahrain – Londra.

Odată cu sosirea primului 787 Dreamliner, Gulf Air a prezentat și noul livery. Numele companiei este scris mai mare pe fuselaj, ceea ce-l face să fie mult mai vizibil. Totodată, vine cu un aer fresh prin prisma fontului folosit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.